کد خبر: 3626062
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
موسوی خبرداد:

آشنایی بانوان عضو کانون‌های مساجد لرستان با طب اسلامی - ایرانی

گروه فرهنگی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد لرستان، از برگزاری کارگاه آموزشی طب اسلامی ویژه بانوان عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان خبرداد و گفت: در این دوره آموزشی مباحثی ازجمله مبانی طب اسلامی و ایرانی و گیاهان دارویی و همچنین سبک زندگی و حجامت و همچنین مباحث مربوط به بهداشت بانوان در این دوره آموزشی ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان، سه‌شنبه، دهم مرداد در جمع خبرنگاران، از برگزاری کارگاه آموزشی طب اسلامی ویژه بانوان عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان خبرداد و گفت: این دوره آموزشی با حضور رابطان منطقه‌ای بانوان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان و رابطان بانوی شهرستان خرم‌آباد برگزار می‌شود.
وی با بیان این‌که در این دوره آموزشی مباحثی ازجمله مبانی طب اسلامی و ایرانی و گیاهان دارویی ارائه می‌شود، اظهارکرد: سبک زندگی و حجامت و همچنین مباحث مربوط به بهداشت بانوان در این دوره آموزشی ارائه می‌شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان، گفت: این کارگاه آموزشی به‌صورت یک‌روزه برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام موسوی، در ادامه با اشاره به برگزاری نشست رابطان منطقه‌ای، افزود: این نشست روز یک‌شنبه، یازدهم مرداد با بررسی معرفی برنامه‌های بانوان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار می‌شود.همچنین جلسه شورای مشورتی با حضور رابطان منطقه‌ای بانوان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان برگزار می‌شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان، ادامه داد: این جلسه شورای مشورتی با موضوع ارائه برنامه مطالعاتی با هدف ایجاد روحیه پژوهش و تحقیق در بانوان عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار می‌شود.
captcha