کد خبر: 3627333
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹

آغاز طرح «یاوران ولایت» ویژه دانش‌آموزان پسر در استان همدان

گروه فرهنگی: مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از آغاز طرح یاوران ولایت ویژه دانش آموزان پسر سراسر استان از صبح امروز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمد تقی امیدی ساکت مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، یکشنبه، 15 مرداد در مراسم افتتاحیه طرح آموزشی، تربیتی و فرهنگی یاوران ولایت ویژه پسران اظهار کرد: طبق فرمایش امام رضا(ع) مومن باید سه خصلت ستار العیوب را از پروردگار خود، مدارا با دشمن را از پیامبر خود و تحمل و صبر رنج و سختی را از امام معصوم خود داشته باشد.
وی با بیان اینکه 36 هزار دانش آموز شهید در کشور وجود دارد افزود: همایش «یاوران ولایت» با نام «شهدای مدافع حرم» و با شعار «دانش آموز انقلابی، مدرسه انقلابی» با هدف کادر سازی آینده نظام جمهوری اسلامی و تربیت و توانمند سازی دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی در دو دوره برگزار می‌شود.
امیدی اضافه کرد: جایگاه والای شهدای مدافع حرم بر کسی پوشیده نیست این عزیزان در زمان حیات خود به عنوان اولیا خدا زندگی می‌کنند و در غربت مظلومانه به شهادت می‌رسند، اگر این مدافعین حرم نباشند باید با دشمنان اسلام و انقلاب در جای جای جهان جنگید.
وی با بیان اینکه دوره آموزشی- تربیتی 150 دانش آموز دختر از 8 تا 12 مرداد ماه بوده است افزود: در این همایش 5 روزه، 150 دانش آموز پسر پایه دهم یا متوسطه دوم از 15 تا 19 همین ماه در دانشکده شهید مفتح این طرح را خواهند گذراند.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان با بیان اینکه بسیج دانش آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی جزء دو تشکل امین و متدین جامعه به شمار می‌روند اضافه کرد: طرح ولایت در راستای اجرای رسالت 5 گانه بسیج در حوزه جذب، آموزش، سازمان دهی، حفظ انسجام و به کارگیری دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.
captcha