کد خبر: 3627892
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷

پیش‌بینی اشتغال هزار و 250 نفر در بهزیستی همدان

گروه اجتماعی: مدیرکل بهزیستی استان همدان از اشتغال هزار و 250 نفر در این مجموعه تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حمیدرضا الوند مدیر کل بهزیستی استان همدان به مناسبت روز خبرنگار با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنا و ایسنا اظهار کرد: رسانه‌های هر کشوری یک پای دموکراسی آن ملت به شمار می‌روند چرا که در کنار اطلاع رسانی اخبار، مطالبه گر نیز هستند.
وی با بیان اینکه در تدوین برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت اجتماعی شده است افزود: بهزیستی و رسانه‌ها در سال 96 برنامه پرکاری خواهند داشت چرا که از آغاز سال جاری تا سال 1400 دوران طلایی نهادینه سازی و سیاست گذاری برنامه‌های سلامت اجتماعی در میان مردم خواهد بود.
الوند اضافه کرد: سلامت اجتماعی در جوامع پیشرفته بر اساس حضور تک تک افراد آن جامعه در کنار مسئولین و دستگاه‌های ذیربط طراحی و اجرا می‌شود اما متأسفانه در کشور و جامعه ما از دیدگاه عموم مجری طرح باید دولت و نهاد‌های دولتی باشند.
مدیر کل بهزیستی استان با اشاره به اینکه مردم باید با شناخت و اگاهی نسبت به آسیب‌های اجتماعی، خود وارد میدان عمل شوند عنوان کرد: جهت اجرای درست برنامه ها و فعالیت‌های حوزه سلامت اجتماعی باید تمامی سازمان‌های مردم نهاد، رسانه‌ها، نهاد‌های دولتی، دستگاه‌های متولی و تک تک مردم عزیز این کشور ما را یاری کنند.
وی یادآور شد: یکی از مهمترین و شاخص ترین برنامه‌های بهزیستی در سال جاری، آغاز به کار دبیرخانه سلامت اجتماعی در سازمان بهزیستی است این مجموعه با دعوت از تشکل‌های مختلف مردمی گامی مهم در فرایندهای مشارکت مردم و فعالان اقتصادی علاقه مند به امور خیرخواهانه را تسهیل بخشد و بستر مناسب برای حضور حداکثری هموطنان در این عرصه را افزایش دهد.
الوندی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی از بین رفتنی نیستند بلکه تنها قابل کنترل هستند گفت: طبق آخرین آمار، استان همدان درحوزه آسیب‌های اجتماعی شامل طلاق، همسر و کودک آزاری، اعتیاد و ... رتبه 17 در سطح کشور را دارد این عدد با توجه به شاخص‌های آسیب که به جمعیت هدف و افراد درگیر در یک آسیب ارتباط دارد سنجیده می شود.
مدیر کل بهزیستی استان با تأکید بر اینکه تعداد مراکز مشاوره در استان یکی از شاخص‌های سلامت اجتماعی جامعه به شمار می‌رود ابراز کرد: خوشبختانه تعداد مراکز مشاوره استان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است که این نشان از ارتقاء شعور، آگاهی و فرهنگ مردم در چند سال گذشته است.
وی با بیان اینکه برنامه بهزیستی در سال جاری توسعه و گسترش کار اورژانس اجتماعی است اظهار کرد: براساس برنامه ششم توسعه در تمام شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت باید پایگاه اورژانس اجتماعی فعال شود در این راستا تاکنون در 8 شهرستان در سطح استان همدان به اورژانس اجتماعی مجهز بودند.
الوند افزود: پایگاه‌های خدمات اجتماعی در مناطق حاشیه‌ای شهر در خصوص مددکاری، برنامه‌های آموزشی و مداخله‌ای به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی فعال هستند.
این مقام مسئول یادآور شد: شهرستان‌های همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، بهار، اسدآباد، کبودرآهنگ و رزن اورژانس اجتماعی فعال است و تنها شهرستان فامنین از اورژانس اجتماعی محروم است که آن هم به دلیل جمعیت کمتر از 50 هزار نفر این شهر است.
وی اضافه کرد: از آنجا که سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است بهزیستی به عنوان دستگاه حمایتی، اجتماعی و مدد کاری، کارگروه اجتماعی اشتغال و سرمایه گذاری را برای جامعه هدف بنیان نهاده است که این کارگروه به صورت هفتگی برگزار شده و زمینه‌های لازم را برای دستیابی به اشتغال در بخش کارفرمایی و خود اشتغالی با اولویت‌های شاخص کشوری در جامعه هدف اجرا می‌کند.
الوندی عنوان کرد: فراهم نمودن زمینه اشتغال برای جامعه هدف و هم‌چنین اشتغال عموم مردم به ویژه قشر تحصیل کرده در قالب صدور مجوز فعالیت انواع مهد‌های کودک، کلینیک‌ها، کمپ‌های ترک اعتیاد و ... از برنامه‌های مهم بهزیستی در راستای تحقق شعار سال است.
مدیر کل بهزیستی استان ادامه داد: در این راستا در سال گذشته 268 شغل برای فارغ التحصیلان دانشگاه ایجاد شد و ۹۵۰ نفر از جامعه هدف نیز وارد بازار کار شدند، امسال با رشد 25 درصدی این عدد پیش بینی می‌شود برای هزار و 250 نفر، شغل ایجاد شود.
captcha