کد خبر: 3628361
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸
حافظ شرکت کننده در مسابقات اوقاف:

نظم و اجرای مسابقات اوقاف قابل قبول است

گروه فعالیت های قرآنی: حافظ شرکت کننده در مسابقات اوقاف با بیان اینکه سطح مسابقات خوب است گفت: نظم و اجرای مسابقات اوقاف در این دوره قابل قبول است.

فاطمه صباغیان، شرکت کننده در چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)  از قم با بیان اینکه حفظ قرآن را از سال 83 شروع کرده است گفت: در مدت چهار سال موفق به حفظ قرآن شدم.
وی با بیان اینکه یک سال نیز برای تثبیت قرآن وقت صرف کرده است عنوان کرد: خاطرات این دوران برای از بهترین خاطرات زندگی من است که همواره در ذهن خواهد ماند.
صباغیان با بیان اینکه سطح این دوره از مسابقات قرآن خوب است و اجرای آن نیز با نظم و دقت خوبی صورت گرفته است اضافه کرد: قرآن برای من آرامش بخش است و از آیات آن در تنظیم روابط اجتماعی خود با دیگران بهره می برم.
 وی افزود: خداوند در قرآن کریم فرموده است که هر کسی که از من رویگردان شود معیشت بر او سخت خواهد شد و یکی از برکات انس با قرآن، آسان شدن مسیر زندگی برای انسان است.
وی با تاکید بر حفظ حجاب و رعایت عفت تاکید کرد: آیاتی که در مورد رابطه با نامحرم و حجاب در قرآن مطرح است همواره در ذهنم تداعی می شود و آن را در زندگی به کار میگیرم. 
   یادآور می شود چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در مرحله استانی روزهای 17 تا 20 مردادماه در امامزاده شاه سیدعلی در حال برگزاری است.  
captcha