کد خبر: 3628629
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰

آغاز کارگاه‌های کلید بهشت در همدان

گروه فعالیت های قرآنی: رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان بیان کرد: طرح «کلید بهشت» با هدف تسلط و آشنایی با معارف نماز تشکیل شده اما تنها آگاهی به معارف کافی نیست بلکه باید بعد از این کسب آگاهی، عامل بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، حجت الاسلام سید مرتضی حسنی‌حلم، رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان در افتتاحیه دوره آموزش عملی نماز با عنوان "کلید بهشت" عنوان کرد: با حضور در این دوره 16 ساعته علاوه بر اینکه خودتان بر این مسائل مسلط شدید باید عامل هم باشید و هم به مخاطبان خود انتقال دهید.
وی ادامه داد: این آموزش تنها برای خود شما نیست شما حلقه واسطه هستید، این مطالب را به بقیه انتقال دهید.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان اظهار کرد: پس از اتمام این دوره و درک ضرورت نماز، خروجی آن را می‌توان دید، اما تنها آگاهی به معارف نماز کافی نیست بلکه باید بعد از این کسب آگاهی، عامل بود .
حسنی‌حلم با بیان اینکه انسان سه وظیفه یادگیری، فهم و عمل به قرآن را در برابر قرآن کریم داریم، ادامه داد: ما باید در نماز غواصی کنیم، وارد این اقیانوس نامحدود شویم و آن را به درستی بفهمیم، نماز کلید بهشت است اما برای اهلش رضوان الهی است و خشنودی خداوند بالاتر از بهشت است.
وی با تاکید بر عمل به قرآن و نماز یادآور شد: مگر می‌شود کسی نماز بخواند و در زندگی به گناه آلود شود، باید به قرآن و نماز آراسته شویم کسی که نمازی شود باید پوشیده به کردار زیبا، رفتار زیبا شود چراکه بالاترین ذکر خدا نماز است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان افزود: باید از این بستر ایجاد شده نهایت استفاده را برد، از این اساتید بهره ببریم و این دوره 16 ساعته باید به یک کارگاه تخصصی تبدیل شود.
captcha