کد خبر: 3630320
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶

بی‌تدبیری و کم‌کاری مسئولان سعودی در ادای حق شهدای منا

گروه سیاسی: نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به بی‌تدبیری و کم‌کاری مسئولان سعودی در ادای حق شهدای منا گفت: خانواده شهدای منا به دنبال احقاق حق خود باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز به نقل از  روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌ همدانی، امام جمعه کرج امروز 23 مرداد ماه در دیدار با جمعی از خانوادهای شهدای حادثه منا با شنیدن گلایه‌ها و بی‌مهری‌های خانواده شهدا این حادثه، اظهار کرد: در طول تاریخ همیشه این بی‌مهری‌ها وجود داشته است.
وی افزود: در حال حاضر نسبت به شهدای مدافع حرم و حتی شهدای دفاع مقدس مطالب دردآوری گفته می‌شود که نباید به آن‌ها اعتنا کرد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه خدای متعال ما را سفارش به صبر کرده است، عنوان کرد: صبر دارای سه مرحله است‌، صبر بر مصیبت، صبر بر عبادت و صبر بر معصیت مراحل صبر است که اگر کسی دارای این صبرها گردد خدای متعال به او بشارت داده است.
حسینی‌ همدانی با اشاره به بی‌تدبیری و کم‌کاری مسئولان سعودی در احقاق حق شهدای منا و لزوم پاسخگو بودن آن‌ها گفت: دنبال مطالبات و احقاق حقوق خود باشید ولی اجازه برداشت غلط به دیگران ندهید.
امام جمعه کرج با توصیه به هوشیاری در مقابل تحرکات معاندین دشمنان، ادامه داد: دشمن و جامعه استکباری به دنبال سو استفاده از مطالبات بر حق خانواده شهدای مناست و باید در مقابل تحرکات دشمن برای غبار‌آلود کردن فضا هوشیاری لازم حفظ شود.
این مسئول با اشاره به تلاش دشمن برای کمرنگ جلوه دادن این حادثه عظیم، ابرازکرد:  کسی که در حال احرام از دنیا برود «خَرَجَ عَن جَمیعِ ذُنُوبِه» یعنی از تمام گناهان خود پاک می‌شود.
وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدای حادثه جانگدار منا، تاکید کرد: شهدای حادثه منا مقامات عالیه در نزد خداوند دارند و قطعا جزو بهشتیان هستند.
captcha