کد خبر: 3630435
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶

برگزاری ۶۵۰ برنامه فرهنگی توسط مبلغان در تویسرکان

گروه فرهنگی: مسئول اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان از برگزاری ۶۵۰ برنامه فرهنگی، هنری، قرآنی و مذهبی، ورزشی ویژه اوقات فراغت توسط مبلغان اعزامی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمد موسی جوکار کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان اظهار کرد: مبلغین و مبلغات اعزامی در ایام اوقات فراغت با حضور در اماکن تبلیغی، بیش از ۶۵۰ برنامه فرهنگی، تبلیغی، قرآنی و مذهبی و ورزشی در شهر و روستاهای شهرستان تویسرکان برگزار کردند.
وی اقامه نماز جماعت، آموزش احکام، برگزاری گفتمان دینی، جلسات پرسش و پاسخ، سخنرانی، برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری و اجرای برنامه قرآنی را از برنامه‌های شاخص مبلغین و مبلغات در ایام اوقات فراغت برشمرد.
جوکار افزود: با توجه به اعزام ۳ مبلغه و ۱۰ مبلغ بومی و غیر بومی در سطح شهر و روستاهای شهرستان و با هماهنگی‌های انجام شده برنامه‌های مبلغین و مبلغات اعزامی در ایام اوقات فراغت امسال نسبت به سال‌های گذشته بسیار باشکوه تر برگزار شد.
کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان همچنین از اجرای ۱۱ هزار نفر ساعت آموزش ویژه اوقات فراغت تابستان در این شهرستان خبر داد.
محمد موسی جوکار گفت: تعداد ۱۳ مبلغ و مبلغه مستقر، طرح هجرت و مبلغان اعزامی از دفتر تبلیغات در ۹ منطقه مختلف شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان وروستاهای این شهرستان از جمله مساجد، کانون‌های فرهنگی درقالب ۲ پایگاه هسته فرهنگی و ۳ بوستان معرفت و ۴ پایگاه خودگردان به اجرای برنامه‌های اوفات فراغت پرداختند.
وی افزود: با برنامه ریزی‌های به عمل آمده سعی بر آن است با برگزاری جلسه اختتامیه در اواسط شهریور به نحو شایسته ای از مربیان و برترین پایگاه‌ها تقدیر به عمل آید.
منبع: خبرگزاری مهر
captcha