کد خبر: 3633924
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹
در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی مطرح شد؛

اقدامات آموزشی جهاد دانشگاهی

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی ضمن برشمردن اقدامات معاونت‌های جهاد دانشگاهی استان همدان بیان کرد: آموزش‌های قبل از ازدواج به‌صورت رایگان برای اولین بار در سطح کشور به‌همت مرکز علمی کوتاه‌مدت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اکبر اسدی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان در چهل و چهارمين گردهمايي معاونان آموزشي جهاد دانشگاهي كشور با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی استان همدان عنوان کرد: در حوزه معاونت فرهنگی برگزاری اردوی منطقه طریق جاوید با شرکت دانشجویان شش استان لرستان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، قزوین و همدان برگزار شد.
وی افزود: این اردو با حضور 250 دانشجو و در راستای آشنایی جوانان با آراء و اندیشه‌های امام‌خمینی(ره) برگزار شد، این برنامه با برگزاری برنامه‌ها و کارگاه‌های متنوع با بازخورد بسیار مناسبی همراه بود.
وی ادامه داد: این همایش منطقه ای غرب کشور به نحو شایسته به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در 29 و 30 مرداد برگزار شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان با بیان اینکه ایجاد مرکز سفال و سرامیک یکی از اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته از اقدامات حوزه معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی بوده است، اظهار کرد: با توجه به جهانی شدن شهر لالجین باید از این ظرفیت استان در بحث تولید سفال استفاده ببریم تا بتوانیم به راحتی با محصولات مشابه خارجی رقابت کنیم.
وی ابراز کرد: دو فاز از ساختمان جهادی دانشگاهی با 11 هزار متر زیربنا آماده بهره برداری و یک فاز دیگر نیز در دست اجرا است همچنین تعداد کد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی نیز از 12 رشته به 26 رشته افزایش پیدا کرده همچنین رشته‌های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد نیز به آن اضافه شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان اضافه کرد: موسسه عالی جهاد دانشگاهی قبلا زیر نظر دانشگاه علم و فرهنگ بود درحال حاضر توانسته به استقلال برسد از نظر مرکز جامع علمی کاربردی جزو مراکز پویا و فعال است.
اسدی از آموزش‌های قبل از ازدواج به صورت رایگان برای اولین بار در سطح کشور به همت مرکز علمی کوتاه مدت این نهاد خبر داد و افزود: این طرح  بنابر احساس تکلیف و نیاز به صورت قانون در استان همدان در آمده و  زوج‌هایی که قصد تشکیل خانواده دارند باید این دوره 4 ساعته را طی کنند تا گواهی اجازه عقد به آنها داده شود.
وی ابراز کرد: یکی از ویژه برنامه‌های جهاد دانشگاهی آموزش‌های حمل و نقل جاده‌ای است، کسانی که این دوره را طی می‌کنند مجوز دریافت می‌کنند.
وی با اشاره به فعالیت این نهاد در بخش معاونت آموزشی اذعان کرد: ارتباط با شرکت آب منطقه ای داناب به منظور فرهنگسازی مصرف بهینه دانش آموزان و همچنین امضای قرارداد با جهاد کشاورزی از جمله فعالیت های بخش آموزشی جهاد دانشگاهی است.
captcha