کد خبر: 3635162
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷

اعزام 729 مبلغ به سراسر استان همدان همزمان با دهه ولایت

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان از اعزام 729 مبلغ به سراسر استان همزمان با دهه ولایت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین، داوود عباسی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان، یکشنبه، 5 شهریور ماه در جسله ستاد هماهنگی برنامه‌های بنیاد غدیر در دهه امامت و ولایت اظهار کرد: این مجموعه به مناسبت دهه ولایت برنامه‌های مختلفی در دستور کار خود دارد.
وی افزود: اطعام دهی محرومان مناطق حاشیه نشین شهر به ویژه 10 نقطه هدف اجرای طرح سلامت اجتماعی، عقد اخوت و دیدار با سادات در هزار و 200 مسجد فعال استان و اهدا کمک هزینه عتبات عالیات به مبلغ 1 میلیون ریال به کسانی که بتوانند خطبه غدیر را تا 18 ذی‌الحجه حفظ کنند.
حجت‌الاسلام عباسی اضافه کرد: اختتامیه طرح سراسری اخ القرآن، اعزام 729 مبلغ در استان، برگزاری جشن غدیر در 560 مسجد، 42 خانه قرآن، 419 هیئت و 18 موسسه سراسر استان از دیگر برنامه‌های این مجموعه دردهه ولایت است .
 بنیامین یاری، مدیر روابط عمومی کمیته امداد استان همدان نیز اظهار کرد: اهدا 250 سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش این اداره، دیدار با سادات و برگزاری مسابقه کتابخوانی در کانون‌های کمیته امداد استان از برنامه‌های این نهاد در دهه ولایت است.
رسول منعم، رئیس اداره ورزش و جوانان استان همدان نیز در این برنامه گفت: برگزاری 19 برنامه فرهنگی و 40 مسابقه ورزشی با نام غدیر، به صدا درآمدن زنگ ولایت و امامت در تمام زورخانه‌های استان و همچنین برگزاری 3 کارگاه با موضوع غدیر در هیئت‌های ورزشی و سمن‌های استان، از جمله برنامه‌های این مجموعه در دهه ولایت و امامت است.

captcha