کد خبر: 3635374
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
كولیوند عنوان کرد:

فوت 3 زائر ایرانی در مکه/ انتقال تجارب پزشکی ایران به سایر کشورهای اسلامی

گروه سلامت: معاون مركز پزشكی حج و زیارت از فوت سه زائر کشورمان در مکه خبر داد و گفت: از آغاز عملیات حج تاکنون هشت زائر ایرانی در عربستان فوت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، پیرحسین كولیوند معاون مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ضمن اعلام خبر برگزاری همایش بعثه‌های پزشكی كشورهای اسلامی در مكه مكرمه با هدف بررسی آخرین دستاوردهای پزشكی در مناسك حج، گفت: برگزاری این همایش فرصتی است تا بعثه‌های پزشكی به تبادل اطلاعات در زمینه فعالیت‌های خود بپردازند تا بتوانند با برنامه‌ریزی دقیق‌تر هم افزایی بیشتر داشته باشند.

وی افزود: مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی هم در این همایش مطالعات و دستاوردهای خود را در زمینه گرمازدگی و راه‌های پیشگیری آن ارائه كرد كه خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شد.

كولیوند اضافه كرد: بحث وقوف اضطراری و نحوه انتقال بیماران به مشاعر نیز از دیگر مواردی بود كه در این همایش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این همایش همچنین نحوه ارتباط بعثه‌های پزشكی با یكدیگر در ایام تشریق و استفاده از امكانات هم بررسی شد.

معاون مركز پزشكی حج و زیارت در ادامه با اشاره به اینكه سه نفر دیگر از زائران ایرانی امروز در مكه مكرمه جان باختند، گفت: دو نفر از این زائران در مسجد الحرام و نفر سوم در بیمارستان نور مكه مكرمه جان باختند و به این ترتیب شمار افرادی كه از ابتدای مناسك حج تاكنون جان خود را از دست دادند به 8 نفر رسید.

كولیوند افزود: محمد حسین پاپوش 70 ساله نام پدر علی اصغر از استان یزد شماره كاروان 34004 و مراد دردی صحنه 81 ساله نام پدر حاجی دردی از استان گلستان شماره كاروان 3840 ، هر دو بر اثر ایست قلبی در مسجد‌الحرام جان باختند و نفر سوم حسن طریقی از استان آذربایجان شرقی 83 ساله با شماره كاروان 11237 كه بر اثر مشكل ریوی امروز در بیمارستان نور مكه مكرمه جان خود را از دست داد.

captcha