کد خبر: 3635398
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰
دهه امامت و ولایت آغاز می‌شود؛

حرکت کاروا‌ن‌های شادی به سمت بقاع متبرکه

گروه جامعه: روز شمار دهه امامت و ولایت از سوی سازمان اوقاف اعلام شد که بر اساس این اعلام کاروان‌های شادی جشن ولایت به سمت بقاع متبرکه حرکت و ویژه‌ برنامه‌هایی در این اماکن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، این سازمان روزشمار دهه ولایت و برنامه‌های جشن بزرگ ولایت علوی، اکمال دین نبوی که از روز پنج شنبه 9 شهریور ماه در سراسر کشور آغاز می‌شود را اعلام کرد.

بر اساس این روزشمار برنامه‌های دهه ولایت از روز پنج شنبه، نهم شهریور ماه همزمان با 9 ذی‌الحجه، روز عرفه که به نام روز «ولایت و نیایش» نامگذاری شده در سراسر کشور آغاز می‌شود که در این روز برگزاری دعای عرفه در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص و بر پایی ایستگاه‌های «همه واقف باشیم» پیش بینی شده است.

همچنین روز جمعه دهم شهریور مصادف با 10 ذی‌الحجه، مصادف با عید سعید قربان که به نام «ولایت و اطاعت» نامگذاری شده است که در این روز نماز عید سعید قربان با همکاری ستادهای نماز جمعه در امامزادگان شاخص برگزار خواهد شد.

بر اساس این نامگذاری، روز شنبه 11 شهریور ماه همزمان با 11 ذی‌الحجه به عنوان «ولایت و قرآن» نامگذاری شده است که در این روز برپایی محافل انس با قرآن کریم در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص پیش بینی شده است.

همچنین در روز یک‌شنبه، 12 شهریور ماه، همزمان با 12 ذی‌الحجه که به عنوان «ولایت و بصیرت» نام‌گذاری شده است در این روز برگزاری همایش‌های ولایت و بصیرت برای کارکنان و خانواده اوقاف برنامه‌ریزی شده است.

براساس این نام‌گذاری روز دوشنبه 13 شهریور ماه همزمان با 13 ذی‌الحجه به نام «ولایت وجوانان» نام‌گذاری شده است که دعوت از دانش‌آموزان و جوانان جهت حضور در فضای معنوی امامزادگان و بقاع متبرکه، آموزش احکام برای جوانان و نوجوانان و سخنرانی با موضوع غدیر در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در این روز است.

بر اساس این نام‌گذاری همچنین روز سه‌شنبه 14 شهریور ماه همزمان با 14 ذی‌الحجه به عنوان «وقف از منظر ولایت» نامگذاری شده است که در این روز برگزاری نشست‌های صنفی با موضوع وقف، قدردانی از خیرین و واقفان، برگزاری جلسه انجمن یاوران وقف، قرائت زیارت جامعه کبیره در امامزادگان از برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

همچنین روز چهارشنبه، 15 شهریور ماه، 15 ذی‌الحجه همزمان با ولادت امام هادی علیه‌السلام با عنوان «ولایت و هدایت» نامگذاری شده است که در این روز برگزاری مراسم جشن میلاد امام هادی (ع) و قرائت زیارت جامعه کبیره برنامه‌ریزی شده است.

همچنین در روز پنج‌شنبه؛16 شهریور همزمان با 16 ذی‌الحجه با نام «ولایت؛ ایثار و شهادت» نامگذاری شده است که غبارروبی امامزادگان و بقاع متبرکه و غبارروبی قبور مطهر شهدا در جوار امامزادگان با دعوت از خانواده‌های معظم شهدا و همچنین تکریم خانواده‌های شهدا و برگزاری یادواره شهدای خفته در جوار امامزادگان، تحت عنوان شب خاطره و معرفی، قرائت وصایا و کرامات شهدای مدفون در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در این روز است.

بر اساس این نام‌گذاری در روز جمعه 17 شهریور همزمان با 17 ذی‌الحجه به عنوان «ولایت و بانوان» نام‌گذاری شده است که برگزاری همایش «بانوان ولایی» در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص با هماهنگی با هیئت رزمندگان و بسیج خواهران و حوزه‌های علمیه خواهران؛ برگزاری مراسم تقدیر از مادران شهدای مدافع حرم و دعای ندبه در بقاع متبرکه از جمله دیگر برنامه‌های این روز است.

بر اساس این گزارش و در نهایت روز شنبه18 شهریور ماه 18 ذی‌الحجه، مصادف با عید سعید غدیر با نام «ولایت و امامزادگان » نام‌گذاری شده است که برگزاری جشن سراسری عید غدیر از ساعت 10 صبح با حضور مردم ولایتمدار در قالب کاروان‌های شادی به صورت راهپیمایی و حرکت به سمت امامزادگان و بقاع متبرکه از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این روز است.

captcha