کد خبر: 3640963
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸

برگزاری کلاس اخلاق در بیت شهید مدنی

گروه اجتماعی: مدیرعامل موسسه شهید مدنی با بیان اینکه باید از منزل عالم و شهید بزرگوار آیت الله مدنی استفاده کرد، گفت: می‌توان قسمتی از دروس حوزه به خصوص مباحث اخلاق را در بیت شهید مدنی برگزار کرد تا بیت او بیشتر مورد رجوع جوانان شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، سیدمحمدکاظم حجازی، مدیرعامل موسسه شهید مدنی، دوشنبه در مراسم ادای احترام به مقام شهید آیت‌الله مدنی به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و با بیان اینکه مهمترین شاخصه ماندگاری انقلاب اسلامی تبعیت از مکتبی است که امام(ره) در آن مقطع از تاریخ از خود به یادگار گذاشت، اظهار کرد: یکی از دلایلی که امام(ره) مسیر انقلاب را براساس تعالیم عصمت و طهارت ترسیم کردند این بوده که در هر حرکت اجتماعی و به تبع آن حرکتی که مردم در آن سهیم هستند، امکان تغییر و تحول جدی است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری حرکت امام(ره) را یک مکتب نامیدند، ادامه داد: پس از سال‌ها در طول مسیر حرکت براساس اصولی که امام(ره) بر جای گذاشتند فعالیت‌ها تطبیق پیدا می‌کند.
مدیرعامل موسسه شهید مدنی بیان کرد: بنایی که در سال‌های پیش از سال 42 امام(ره) در جامعه از خود براساس شناخت از اسلام آغاز کردند، ختم به یک انقلاب شد.
وی ادامه داد: سلامت این حرکت و استمرار آن و باقی ماندن مبانی و ارزش‌های امام(ره) مهمترین دلیل است تا افرادی که در زوایای مختلف جامعه در حرکت‌های انقلاب موثر هستند همت خود را برای حفظ مسیر امام(ره) به کار گرفتند.
حجازی با طرح این سئوال که امروز چرا در سوریه هستیم و حرکت‌های اسلامی در کشور‌های دیگر را همراهی می‌کنیم، یادآور شد: مهمترین استناد این موضوع استناد به امام(ره) است چراکه انقلاب اسلامی انقلابی نبود که حدود آن به یک جغرافیا محدود باشد.
وی با اشاره به اینکه سه دهه از شهادت شهید مدنی می‌گذرد، ادامه داد: امروز به خاطر ویژگی‌ها و صفات اخلافی و سیاسی، بینش بلند، فعالیت و رشد علمی صحبت از شهید مدنی می‌شود.
مدیرعامل موسسه شهید مدنی با اشاره به اینکه شهید مدنی یک الگو است، بیان کرد: اگر نخواهیم شخصیتی مانند شهید مدنی را مطرح کنیم چه کسانی را می‌توان به عنوان الگو معرفی کرد که برای اقشار جامعه حجت باشند.
وی با بیان اینکه نقشی که همدانی‌ها در حفظ فرهنگ شهید مدنی داشتند حتی شهر محل تولد او نداشت، بیان کرد: امسال در راستای معرفی شهید مدنی اقدام خوبی انجام و طرح شخصیت شهید مدنی در یک کتاب داستان مطرح شد.
حجازی به بیت شهید مدنی در همدان اشاره کرد و با بیان اینکه باید از منزل این عالم و شهید بزرگوار استفاده کرد، افزود: می‌توان قسمتی از دروس حوزه را به خصوص مباحث اخلاق در بیت شهید مدنی برگزار کرد تا بیت او بیشتر مورد رجوع جوانان شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همدان در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه روز غدیر اولین شهید محراب در تاریخ اسلام به جانشینی پیامبر گرامی اسلام معرفی شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی شهدای محراب و به ویژه شهید مدنی به مولای خود اقتدا کردند و در محراب نماز و عبادت به مقام شهادت نائل آمدند.
مجید صفدریان با اشاره به اینکه امروز برای ادای احترام به مقام شهید آیت‌الله مدنی دور هم جمع شدیم، افزود: شهید مدنی قبل، حین و بعد از پیروزی انقلاب تا زمانی که به شهادت رسیدند در سطح ملی و فرا ملی اثر گذار بوده و نقش بزرگی داشتند.
وی با اشاره به اینکه شهید مدنی در استان و شهر همدان زحمات و اقداماتی شایسته‌ای داشتند و حق بزرگی بر مردم این منطقه دارند، بیان کرد: شهید مدنی علاوه بر هدایت مردم اقدامات شایسته‌ای انجام داده و یادگار‌های مانند موسسه خیریه، درمانگاه و ... ایجاد کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همدان ادامه داد: کمترین کاری که می‌توان در راستای ادای دین به این شهید بزرگوار انجام داد زنده نگهداشتن یاد و خاطره ایشان و معرفی شخصیت و مسلک این شهید به نسل امروز است.
 

captcha