کد خبر: 3641183
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸

افزایش تعداد دانش آموزان همدانی در مسابقات ملی قرآن کریم

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه‌ دو همدان،گفت:سال گذشته از 11 دانش آموز اعزامی به مسابقات کشوری قرآن کریم تنها یک نفر حائز رتبه برتر شد این در حالی است که امسال 17 دانش آموز به مسابقات کشوری راه یافته و 5 نفر حائز رتبه شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، ابوالفضل کتابی، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه‌ یک همدان، سه شنبه، 21 شهریور ماه در شورای آموزش و پرورش شهرستان همدان در فرمانداری اظهار کرد: 56 پایگاه تابستانی در مدارس ناحیه 1 شهر همدان در ایام فراغت مجری برنامه‌های مختلف، فرهنگی، هنری، آموزشی، قرآنی و ... بود.

وی با بیان اینکه 12 هزار و 640 دانش آموز در پایگاه‌های تابستانی حضور داشتند افزود: شش هزار و 150 دانش آموز در مقطع ابتدایی، سه هزار و 295 دانش آموز در مقطع متوسطه و سه هزار و 195 دانش آموز در مقطع متوسطه دوم از برنامه‌های مختلف پایگاه‌ها بهره مند شدند.

کتابی اضافه کرد: برگزاری اردو‌های جهادی با حضور 200 دانش آموز با فعالیت در بخش‌های مختلف طرح هجرت 3، اعزام دانش آموزان بی بضاعت و بی سرپرست به مشهد مقدس و اجرای طرح سفیران هدایت از دیگر برنامه‌های این اداره در تابستان سال جاری بود.

معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه 1 همدان کفت: این اداره توانست در میان 19 شهرستان این حوزه رتبه نخست پرورش و تربیت بدنی را کسب کند.

قاسم سلیمانی، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه مرمت و بازسازی 3 مدرسه توسط دانش آموزان طرح هجرت در اوقات فراغت انجام گرفت اظهار کرد: این اداره توانست در اعزام دانش آموزان طرح دادرس مقام اول کشور را کسب نماید.

وی با اشاره به اینکه این مجموعه نسبت به سال گذشته در مسابقات قرآن و عترت خوش درخشیده است افزود: سال گذشته از 11 دانش آموز اعزامی به مسابقات کشوری قرآن کریم تنها یک نفر حائز رتبه برتر شد این در حالی است که امسال 17 دانش آموز به مسابقات کشوری راه یافته و 5 نفر حائز رتبه شدند.

سلیمانی با تأکید بر اینکه 100 پایگاه تابستانی در ایام فراغت خدمات متنوع فرهنگی، ورزشی، قرآنی، هنری و ... به هشت هزار دانش آموز ازائه کردند اضافه کرد: 57 پایگاه تابستانی در بخش پسران و 43 پایگاه تابستانی در حوزه دختران مشغول در این ایام فعال بودند.

captcha