کد خبر: 3641768
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶

فعالیت بانوان طلبه مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر در مراکز دارالقرآن

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر از فعالیت بانوان طلبه مدرسه علمیه بنت‌الرسول الشتر در برخی مراکز دارالقرآن این شهرستان خبرداد و گفت: این بانوان طلبه به‌عنوان مبلّغان با حضور در مراکز قرآنی در آموزش روخوانی،روان‌خوانی و حفظ به قرآن‌آموزان خدمت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، فرشته شاهوردی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر چهارشنبه، 22 شهریورماه در جمع خبرنگاران از فعالیت بانوان طلبه مدرسه علمیه بنت‌الرسول الشتر در برخی  مراکز دارالقرآن این شهرستان خبرداد و گفت: این بانوان طلبه به‌عنوان مبلّغان با حضور در مراکز قرآنی در آموزش روخوانی،روان‌خوانی و حفظ به قرآن‌آموزان خدمت می‌کنند .
وی از فعالیت تبلیغی مبلّغان و طلاب مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر در روستاها و مناطق محروم شهرستان خبر داد و افزود: طلاب این مدرسه در قالب اردوهای جهادی هفتگی در طول سال در روستاها به افزایش دانش و معلومات دینی در بین مخاطبان، ارائه مشاوره‌های دینی، بیان احکام و برگزاری کلاس‌های فرهنگی خدمت می‌کنند.
شاهوردی در ادامه با اشاره به این‌که بانوان طلبه این مدرسه علمیه همچنین با حضور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، به بیماران و ارباب‌رجوع مشاوره‌های دینی و مذهبی ارائه می‌دهند، گفت: مبلغان با پاسخگویی به سؤالات و احکام شرعی بانوان در ایجاد امید و انگیزه بین بیماران و همراهان آنان نیز نقش دارند .
معاون فرهنگی مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر در ادامه از برگزاری کلاس‌های آموزشی و هنری توسط طلاب این مدرسه برای عموم بانوان شهرستان خبر داد و افزود: کلاس‌های آموزش رایانه و خیاطی نیز به‌صورت هفتگی توسط مربیان برای بانوان علاقمند در مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر دایر است
captcha