کد خبر: 3642763
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی؛

آغاز کشت کلزا در اراضی شهرستان بهار

گروه اقتصاد: مدیر جهاد کشاورزی بهار عنوان کرد: کشت کلزا از 15 شهریور تا پنجم مهرماه در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در شهرستان بهار کشت می‌شود.

هوشنگ کرمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: در سال زراعی 97 ـ  96 برنامه ریزی هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان انجام و مواد مربوطه نظیر کود و بذر و ... تامین شده است.
وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی کشت کلزا در شهرستان بهار، از توزیع 568 کیلو بذر کلزا بین کشاورزان این شهرستان خبر داد و گفت: بذر هیبریدی با قیمت 27 هزار تومان از طریق مراکز کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.
کرمی با اشاره به سیاست‌های حمایتی سازمان جهاد کشاورزی از کلزاکاران در بهار افزود: خرید تضمینی، توزیع نهاده‌ها از جمله بذر یارانه‌ای و کود و پرداخت تسهیلات حدود 206 میلیون تومان از منابع داخلی بانک کشاورزی با هماهنگی و رایزنی برای هر هکتار از جمله سیاست‌های حمایتی کشت کلزاست.
مدیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: اجرای سیاست‌های خوداتکایی و کاهش وابستگی به واردات دانه‌های روغنی از اولویت‌های این مجموعه در بخش زراعت است.
وی ادامه داد: کشت دانه‌های روغنی از جمله کلزا در تناوب با گندم برای از بین بردن علف‌های هرز و مبارزه با برخی از آفات و بیماری‌ها موثر بوده و همچنین کلزا جایگزینی مناسب برای محصولات پرآبی همچون سیب زمینی، چغندرقند و ...است.
‌کرمی ابراز کرد: کشت کلزا از 15 شهریور تا پنجم مهرماه در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در شهرستان بهار کشت می‌شود.
captcha