کد خبر: 3643321
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵

اعتبار مناطق محروم رزن 3.5 برابر افزایش یافت

گروه اقتصاد: فرماندار رزن بیان کرد: اعتبارات مناطق محروم شهرستان رزن در سال‌جاری به 98 میلیارد ریال رسید در حالیکه سال گذشته این اعتبار 29 میلیارد ریال بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از همدان، فتحعلی حسینی، فرماندار رزن بیان کرد: 310 میلیارد ریال اعتبار امسال برای رزن پیش بینی شده است که در 2 ماه گذشته با پیگیری های صورت گرفته این اعتبار با 20 میلیارد ریال افزایش به 331 میلیارد و 370 میلیون ریال رسید.
فرماندار رزن درباره تخصیص اعتبار حوزه های مختلف گفت: اعتبارات نفت گاز 38 درصد، اعتبارات استانی 25 درصد و اعتبارات متوازن نیز 25درصد تخصیص داشته است.
حسینی از تخصیص 29 درصدی اعتبارات این شهرستان در بودجه سال‌جاری خبر داد و افزود: اعتبارات تمامی طرح های رزن مبادله شده است.
حسینی اضافه کرد: بیش از 68 میلیارد ریال اعتبار این شهرستان از منابع استانی، 98 میلیارد ریال از محل اعتبارات نفت و گاز تامین شده و 141میلیارد و 360 میلیون ریال آن مربوط به اعتبارات متوازن است.
وی یادآوری کرد: سال گذشته 180 میلیارد ریال اعتبار عمرانی به شهرستان رزن اختصاص یافت که امسال این رقم با افزایش 46 درصدی مواجه شد.
به گزارش ایرنا وی اظهار کرد: بیشترین تخصیص اعتبارات برای طرح های با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصدی خواهد بود.
فرماندار رزن با بیان اینکه تمام طرح های حوزه راه این شهرستان فعال هستند گفت: 83 کیلومتر بزرگراه در رزن وجود دارد که 48 کیلومتر از ان تا قبل از دولت یازدهم و مابقی در چهار سال گذشته احداث شده است.
حسینی افزود: عملیات اجرایی قطعه 2 کنارگذر شهر رزن به صورت چهار خطه آغاز شده و این طرح به طول 5.5 کیلومتر با اعتباری افزون بر 97 میلیارد ریال احداث می شود.
وی اضافه کرد: قطعه نخست کنارگذر شهر رزن با اعتباری افزون بر 70 میلیارد ریال با65 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
وی عنوان کرد: عملیات اجرایی روکش محور آوج به ماهنیان به طول 10 کیلومتر با اعتباری افزون بر 13 میلیارد ریال به پایان رسیده است.
فرماندار رزن یادآور شد: بهسازی و آسفالت راه روستایی ناکین-کرفس به طول چهار کیلومتر با اعتبار 8 میلیارد و 300 میلیون ریال در حال اجرا است.
حسینی ادامه داد: در بودجه سال‌جاری 8.5 کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر رزن احداث خواهد شد و مابقی نیز طبق برنامه زمانبندی در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی اعلام کرد: در بودجه سال‌جاری 250 میلیون ریال اعتبار برای انجام مطالعه اولیه فاضلاب شهر قروه درجزین و بیش از 2 میلیارد ریال برای اصلاح و توسعه شبکه آب آشامیدنی شهرستان رزن پیش بینی شده است.
اعتبار پیش بینی شده برای استان همدان در سال‌جاری حدود 2 هزار و 900 میلیارد ریال است که شامل یک هزار و 100 میلیارد ریال اعتبارات تملک سرمایه ای، 778 میلیارد ریال شاخص های توسعه ای، 660 میلیارد ریال از محل سه درصد درآمد نفت و گاز، 250 میلیارد ریال طرح های همسطح استانی و 150 میلیارد ریال موضوع 27 صدم درآمد ماحصل از مالیات و ارزش افزوده است.
همچنین یک هزار و 362 میلیارد ریال برای حقوق و مزایایی کارکنان این استان در سال‌جاری پیش بینی شده است.
شهرستان رزن با سه بخش مرکزی، قروه و سردرود، 126 روستای دارای سکنه و در مجموع با 119 هزار نفر جمعیت در 81 کیلومتری مرکز استان همدان قرار دارد.
منبع: ایرنا
captcha