کد خبر: 3643822
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱

بررسی «سبک زندگی اومانیستی ‌‌در تقابل با سبک زندگی توحیدی» در اهواز

گروه معارف: سی‌امین نشست ماهیانه اندیشکده سبک زندگی اسلامی فردا چهارشنبه، 29 شهریورماه در اهواز تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سی‌امین نشست ماهیانه اندیشکده سبک زندگی اسلامی با ارائه استاد سیاهپوش در اهواز تشکیل می‌شود.

این نشست در ادامه نشست‌های قبل به موضوع «سبک زندگی اومانیستی ‌‌در تقابل با سبک زندگی توحیدی» با حضور اعضای اندیشکده و علاقه‌مندان می‌پردازد.

این نشست ساعت 18 چهارشنبه 29 شهریورماه در سالن بسیج استادان روبه روی درب اصلی دانشگاه شهید چمران اهواز، پشت اورژانس برگزار خواهد شد.

در نشست قبل این موضوع ماه استاد سیاهپوش به اهمیت عمل در تعریف سبک زندگی پرداخت و از مواردی سخن گفت که عمل بر آگاهی مقدم می‌شود.

وی در این نشست سبک زندگی را روش عمل کردن ما در زندگی فردی و اجتماعی دانست و ریشه توجه به این موضوع را در غرب و روش‌های تعیین شده برای آن را برخاسته از باورهای اومانیستی دانست. در نشست آینده سبک زندگی توحیدی مورد بحث قرار می‌گیرد.

گفتنی است، اندیشکده سبک زندگی اسلامی در اهواز از سال ۹۱ آغاز به فعالیت کرده است و هدف آن تبیین، تدوین و ترویج طرح جامع زندگی است.

برنامه‌های این اندیشکده در قالب نشست‌های ماهیانه برای عموم مردم و دوره‌های تخصصی سبک زندگی ویژه اعضای آن در طول سال برگزار می‌شود.

captcha