کد خبر: 3646292
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷

دو طرح قرآنی در دانشگاه پیام نور همدان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان همدان از برگزاری دو طرح قرآنی تسنیم و دانشجو معلم قرآنی در این دانشگاه خبر داد.

رقیه نیک خصلت، کارشناس امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: این دانشگاه مجری برنامه‌های فرهنگی و قرآنی متعددی است که از این میان می‌توان به دو طرح قرآنی تسنیم و دانشجو معلم قرآنی اشاره کرد.
وی افزود: طرح تسنیم، با محوریت برگزاری دوره‌های آموزش فراگیر قرآن کریم در دو بخش آموزش عمومی و تخصصی یکی از طرح‌های قرآنی مهم دانشگاه پیام نور در استان به شمار می‌رود.
نیک خصلت اضافه کرد: طرح تسنیم در دو بخش آموزش عمومی قرآن در قالب «سبک زندگی قرآنی» و آموزش تخصصی با عنوان «جمال، کمال و دوام قرآن» برای دانشجویان برگزار خواهد شد.
کارشناس امور فرهنگی ادامه داد: دروس اصلی این طرح در قالب 30 واحد در مباحث روخوانی و روان خوانی، تجوید 1 و 2، مفاهیم 1 و 2، حفظ جزء 30، ترتیل و روش شناسی ارائه خواهد شد.
وی یادآور شد: دروس اختیاری طرح قرآنی تسنیم نیز 35 واحد در رشته‌های صوت و لحن، تجوید تکمیلی، حفظ جزء 28، 29 و حفظ آیات موضوعی قرآن کریم، ترجمه، مفاهیم 3 و 4 و تفسیر موضوعی است.
نیک خصلت گفت: «دانشجو معلم قرآن» نیز یکی دیگر از طرح‌هایی است که زمان ثبت نام در این دوره از 28 شهریور ماه آغاز شده است، این طرح در قالب دوره‌های روخوانی و روان خوانی برگزار خواهد شد.
کارشناس امور فرهنگی با بیان اینکه علاقمندان می‌توانند از تاریخ 28 شهریور ماه لغایت 10 مهر ماه به امور فرهنگی مراکز خود و یا به آدرس تلگرامی @Nikkheslat96rahil مراجعه کنند ابرازکرد: زمان برگزاری آزمون ورود به طرح، دهم مهر ماه و زمان آغاز دوره 15 مهرماه خواهد بود.
وی با عنوان اینکه در پایان دوره‌های ذکر شده در هر دو طرح به شرکت کنندگان گواهی نامه معتبر آموزشی اعطا خواهد شد اظهار کرد: مزایای این طرح، حمایت مالی از دانشجویان، اعطای گواهینامه معتبر و اردو‌های مفرح قرآنی است.
captcha