کد خبر: 3648399
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱

زائران حسینی تا یک هفته قبل از اربعین برای ثبت‌نام فرصت دارند

گروه اجتماعی: رئیس سازمان حج و زیارت استان همدان گفت: ثبت‌نام زائران اربعین تا یک هفته قبل از اربعین انجام می‌شود.

محسن ساغرچی رئیس سازمان حج و زیارت استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، بیان کرد: در سال گذشته 27 هزار نفر از همدان رسما ویزا گرفته و در پیاده‌روی اربعین شرکت کردند.
وی با بیان اینکه ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین یک روز پس از روز عرفه آغاز شده است، افزود: تا کنون 1500 نفر برای پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام کرده‌اند.
ساغرچی تاکید کرد: ثبت‌نام تا یک هفته مانده به اربعین در استان ادامه خواهد داشت.
ساغرچی تأکید کرد: اعزام زائران بدون داشتن گذرنامه معتبر امکان‌پذیر نخواهد بود بنابراین از زائران می‌خواهیم نسبت به دریافت و یا تمدید گذرنامه اقدام کنند.
وی در پایان به شمار زائرین همدانی در ایام عاشورا و تاسوعا در عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: در یک هفته گذشته تقریبا 10 کاروان در قالب 400 نفر به عتبات عالیات سفر کردند.

captcha