کد خبر: 3650752
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳

مشارکت مردم همدان در 45 طرح کمیته امداد/ رشد پنج درصدی پرداخت صدقه در استان همدان

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی استان همدان عنوان کرد: مردم خیر استان همدان در شش ماهه نخست سال ۹۶، بیش از پنج میلیارد و ۱۹۱ میلیون تومان صدقه دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پنج درصد رشد داشته است.

جمشید محمدی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: صندوق‌های صدقات کمیته امداد یکی از راه‌های جذب مشارکت‌های مردمی به شمار می‌آید که در اماکن مختلف شهری و روستایی، ادارات و نهادها نصب و توزیع شده است.
وی با بیان اینکه تمامی صدقات مردمی برای حل مشکلات مددجویان در امور فرهنگی آموزشی، مسکن، تأمین جهیزیه، اشتغال، ایتام و محسنین، بهداشت و درمان هزینه می‌شود افزود: پنج هزار و ۸۹۵ صندوق صدقه بزرگ، چهار هزار و ۷۰۷ صندوق متوسط و ۲۴۴ هزار و ۱۴۱ صندوق کوچک در سطح استان نصب و توزیع شده است.
محمدی عنوان کرد: مردم خیر استان همدان در شش ماهه نخست سال ۹۶، بیش از پنج میلیارد و ۱۹۱ میلیون تومان صدقه دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پنج درصد رشد داشته است.
محمدی گفت: مردم نیکوکار استان همدان در بیش از ۴۵ طرح مشارکتی از جمله طرح‌های اکرام ایتام، محسنین، صدقات، زکات، اطعام، کوثر، شفاء، مفتاح الجنه، جشن نیکوکاری و عاطفه‌ها، شوق زیارت، رضوان، فطریه و کفاره، نذر قربانی، عقیقه با این نهاد همکاری دارند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی استان همدان با اشاره به اینکه به طور میانگین ماهیانه ۸۶۵ میلیون تومان صدقه پرداخت شده است،ادامه داد: خیران همدانی در شش ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۲۰ میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان در طرح‌های مختلف مشارکتی به نیازمندان کمک کرده‌اند.

captcha