کد خبر: 3656900
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۶

افتتاح مرکز نوآوری علمی کاربردی نقش جهان اصفهان

گروه اجتماعی: رییس دانشگاه علمی و کاربردی نقش جهان اصفهان وابسته به اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان از افتتاح و آغاز به کار مرکز نوآوری علمی کاربردی نقش جهان اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ جواد رحمتی رییس دانشگاه علمی و کاربردی نقش جهان، وابسته به اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ صبح امروز 3 آبان‌ماه با اعلام این خبر گفت: مرکز نوآوری میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری و هتلداری مرکز علمی کاربردی نقش جهان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در روز سه شنبه مورخ 2/8/96 در بخشی از مجموعه تاریخی خانه شهشهان افتتاح شد.
رحمتی خاطر نشان کرد: این مراسم با حضور فریدون الله یاری مدیر کل میراث فرهنگی استان، صالح درخشان مشاور اجرائی مدیر کل، شهرام امیری مدیر روابط عمومی اداره کل و مدیر گروه گردشگری مرکز و جمعی از مسئولان، فرهیختگان، اساتید و دانشجویان برگزار شد.
وی گفت: به استناد ماده 2 و 6 قانون اهداف و وظایف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب مجلس شورای اسلامی و در راستای تحقق اهداف مواد 45، 46 و 47 قانون برنامه توسعه کشور که بر اساس آنها به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ «نوآوری و توسعه کسب و کار دانش بنیان» به موسسات آموزش عالی دستگاه|های دولتی اجازه تاسیس دفتر نوآوری در حوزه فعالیت داده شده، این مرکز تاسیس شد.
رحمتی با اشاره به نوآوری‌های انجام شده توسط ایرانیان در دوران‌های مختلف، بیان کرد: نوآوری در حوزه‌های معماری ایرانی، صنایع دستی و گردشگری و هنرهای تزئینی، یکی از ابزارهای ایرانیان در این زمینه است و واژه «نوآوری» در بین ایرانیان سابقه‌ای به درازای تمدن ایران دارد.
رحمتی همچنین ادامه داد: با عنایت به حمایت‌های همیشگی و ارادۀ قاطع مسئولین و همکاران در موسسه در راستای نشر، گسترش و شناسایی حوزه های جدید مرتبط با حوزه کاربرد جهت کارآفرینی و همچنین وجود اعضای هیئت علمی که ترکیبی از نخبگان علمی و با سابقه می‌باشد، آماده‌ایم جهت رسیدن به هدف نوآوری در زمینه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری و هتلداری گام به گام پیش رویم.

captcha