کد خبر: 3675108
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴

تقدیر بهاء الدین خرمشاهی از مدیریت رسانه ای انتظامی

گروه جامعه: بهاء الدین خرمشاهی گفت: نام حسین انتظامی برای ذهن من با چند چیز گره خورده است. یکی مطبوعات و رسانه ها، دیگری مدیریتی سختکوش و توانا.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، بهاء الدین خرمشاهی، حافظ‌ شناس مشهور و مترجم برجسته قرآن در خصوص فعالیت های حسین انتظامی که طی سال های گذشته تاکنون مسئولیت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برعهده داشته است سخنانی را بیان کرد و گفت: نام حسین انتظامی برای ذهن من با چند چیز گره خورده است. یکی  مطبوعات و رسانه ها، دیگری مدیریتی سختکوش و توانا.

وی ادامه داد: به قول جناب حافظ: " که یمن همت او کارهای بسته گشاد" باری، او را از سالیان دور میشناسم که به برپایی و تاسیس رسانه های ارجمندی همت گمارد. انتصاب او در معاونت مطبوعاتی با همان عشق و سختکوشی و توانمندی اش، بی شک موجب رشد و تعالی بوده است. گرچه جهان رسانه های کاغذی در مقابل جهان رسانه های جدید رنگ باخته است اما او به جایگاه هر یک از اینان به تدبیر و مدیریت درست وقوف دارد. امیدوارم این عزیز ارجمند هر کجا هست و می رود نامش و کارهایش به نیکی به سرانجام رسد که تاکنون رسیده است. 

captcha