کد خبر: 3677156
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۳
آیت‎الله امینی:

طلاب باید راه خود را با شناخت صحیح دنبال کنند/ ارایه الگوهای موفق حوزوی

گروه اجتماعی: آیت‎‏الله امینی بر لزوم طی کردن مسیر طلبگی با شناخت دقیق تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‎الله امینی پیش از ظهر امروز در نهمین جشنواره علامه حلی در قم گفت: در کتاب رهنمودهایی به طلاب و دانشجویان مسایلی در خصوص جوانی بیان شده است.
وی افزود: طلاب از جمله جوانان کشور به شمار می‎آیند که برای تحصیل علم به حوزه می‎آیند؛ این دوران مشکلات و محاسنی رادارد که باید همه را با هم در نظر گرفت وباید به آنها مشورت داد.
این استاد حوزه بیان کرد: مشاوره در خصوص کیفیت درس خواندن از دیگر نکاتی است که در این کتاب به آن اشاره شده است؛ طلاب نیازمند حضور افرادی هستند که مشاوره های مناسبی در این زمینه به آنها ارایه دهند؛ در حوزه نیز غالبا فاقد این مشاوران هستیم.
آیت‎الله امینی اظهارکرد: اولویت بندی در انتخاب رشته از دیگر مطالبی است که در این کتاب به آن اشاره شده است؛ نکته دیگر، کیفیت و انتخاب هم مباحثه است؛ گاهی اوقات طلاب نمی‎داند چه رشته‎ای را برای تحصیل تخصصی انتخاب کند که در این کتاب به این مساله اشاره شده است.
این استاد حوزه بیان کرد: از دیگر بخش‎های این کتاب، بیان مباحث اخلاقی در حوزه است؛ حوزه نیازمند طلاب متخلق است؛ در حوزه یا درس اخلاق گفته نمی شود و یا اگر گفته شود با حضور گسترده ای مواجه نمی‎شود که این مساله مشکل‎زا است و باید رفع شود.
آیت‎الله امینی اظهارکرد: در این کتاب، اهداف طلبگی بررسی شده و بایستگی‎های طلبگی نیز بیان شده است؛ از دیگر بخش‎های این کتاب می‎توان به معرفی الگوهای موفق در حوزه اشاره کرد؛ همچنین نمونه‎هایی از اساتید اخلاق حوزه که توانسته‎اند در جامعه موثر باشند نیز بیان شده است.
این استاد حوزه بیان کرد: علامه طباطبایی پس از حضور در حوزه، درس اصول و فقه تدریس می کردند ولی یک مرتبه همه اینها را رها کرد و فرمودند که جامعه امروز نیازمند تفسیر و فلسفه دارد؛ این مساله یک ایثارگری بزرگ بود و در این دو بحث نیز موفق بودند.
در پایان نیز با حضور مدیر حوزه های علمیه و آیت الله امینی از کتاب این عالم حوزوی با عنوان رهنمودهایی به طلاب و دانشجویان رونمایی شد.

captcha