کد خبر: 3677397
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴

خودکم‌بینی مانع رسیدن به بصیرت است

گروه اجتماعی: رئیس حوزه‌های علمیه همدان خودکم‌بینی و احساس حقارت را از موانع کسب بصیرت عنوان کرد و گفت: خودباختگی افراد مانع رسیدن به بصیرت می‌شود؛ اگر افراد شخصیت خود را درک نکرده و تحت تأثیر دیگران باشند به بصیرت دست نمی‌یابد چراکه خود در آن حد نمی‌بیند که در مقابل فتنه‌ای و خط منحرفی استقامت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، ماجرا از یک نشست خبری شروع شد، درحالیکه مردم در تهران و برخي شهرهای بزرگ در پای صندوق‌های رأی بودند یکی از سران فتنه طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران داخلی و خارجی، خود را پيروز انتخابات معرفي كرد! و پس از اعلام نتایج با رمز عملیات «دروغ تقلب» در فتنه را باز کرد.
فتنه 88، نبرد نرمی که دشمن سعی داشت تا آن را طی 8 ماه آشوب تبدیل به درگیری های سخت کند و در زیر نقاب پوشالی انتخابات «اصل نظام» را نشانه رود!
طرح ادعای تقلب در انتخابات سرآغاز جنجالی بود که کشور را درگیر فتنه ای عمیق کرد. اولین گام در برنامه تبلیغی جریان فتنه در هنگام برگزاری انتخابات، ایجاد یک جنگ روانی و اعلام زودهنگام پیروزی در انتخابات بود.


بیانیه‌های مکرر فتنه‌گران و بی‌توجهی مردم
یکی از نامزدهای مدعی تقلب مکرر بیانیه صادر می‌کرد و در هر بیانیه‌ای مردم را به شورش‌های خیابانی فرا می‌خواند. در بیانیه‌های اول مردم و هوادارانش با او همراهی کردند اما پس از بیانات رهبر معظم انقلاب رفته رفته از تعداد هوادارانش در کف خیابان‌ها کاسته شد و دیگر به غیر از رسانه‌های ضدانقلاب، بیانیه‌های او در داخل خریداری نداشت.
روز ۱۳ آبان نیز همین گونه تکرار شد و ناکامی دیگری برای آنها به ثبت رسید. دانشجویان و دانش‌آموزان انقلابی در کنار دیگر اقشار ملت چنان عرصه را بر فتنه‌گران تنگ کردند که دیگر مجال تجمع نیافتند.
روز ۱۶ آذر دانشگاه هم در اختیار نیروهای انقلابی بود و علی رغم تلاش موسوی برای ناآرام ساختن فضای دانشگاه با صدور بیانیه شماره ۱۶، باز هم فتنه‌گران، «ناکامان بزرگ روز دانشجو» بودند.
همین جسارت‌ها کافی بود تا کاسه صبر ملت سرازیر شده و آنچنان در بعدازظهر روز نهم دی ماه به خیابان‌ها سرازیر شوند که فتنه‌گران مرگ فتنه را به چشمان خود ببینند. پس از این روز فتنه‌گران دیگر نتوانستند حاشیه‌سازی کنند، بیانیه نویسی‌ها قطع شد و سران فتنه به محاقی رفتند که دیگر از آنها نشان و خبری یافت نمی‌شود.
آنچه باقی ماند عظمت ملت شریف ایران و مقام معظم رهبری بود و آنچه ادامه خواهد داشت این شکوه عظمت انقلابی است که تا ظهور صاحب‌الامر(عج)ادامه خواهد داشت. آنهایی که سعی در ضربه زدن به این عظمت دارند بازنده همیشگی خواهند بود.قطره دریاست اگر با دریاست، ورنه او قطره و دریا دریاست.
فتنه 88 را می‌توان با جنگ احزاب در صدر اسلام که همان جنگ خندق است مقایسه کرد. در آن جنگ تمامی گروه‌ها و دشمنان ریز و درشت اسلام برای مقابله با اسلام نوپای آن روز اختلافات میان خود را کنار گذاشته و همگی روی یک نقطه ائتلاف کردند و آن از میان برداشتن اسلام بود. وی افزود؛ در فتنه 88 نیز این اتفاق رخ داد و تمامی دشمنان اسلام و نظام روی یک نقطه که همان براندازی نظام بود به ائتلاف رسیدند در این ائتلاف از مدعیان اصلاحات، برخی از کارگزارانی‌ها، کلان سرمایه‌داران، بهایی‌ها، منافقین، مارکسیست‌ها، سلطنت‌طلب‌ها گرفته تا عبدالمالک ریگی را می‌توان دید.
ائتلاف فتنه آشکارا از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس مدیریت می‌شد و سران داخلی فتنه نقش رابط میان داخل و خارج را برعهده داشتند. شریعتمداری گفت؛ از همان هنگام با نگاهی به این ائتلاف به آسانی قابل فهم بود که تابلوی ائتلاف یعنی «انتخابات ریاست‌جمهوری» یک تابلوی خاکستری و تقلبی است، یعنی همان نکته که بعدها فتنه‌گران در شعارهایی نظیر «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» و در اهانت به ساحت مقدس امام حسین علیه‌السلام، حذف اسلام از نام جمهوری اسلامی ایران، پاره کردن تصویر حضرت امام(ره) و لگدمال کردن آن، حمله به مساجد، سنگباران نمازگزاران، حمله و قتل و جرح هر کس که ظاهر اسلامی داشت به وضوح دیده شد.
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز سه‌شنبه هفته جاری در ابتدای جلسه درس خارج فقه و در آستانه سالروز حماسه 9 دی 88، با اشاره به دشمنی و کینه‌ورزی عملی مستکبران با حاکمیت اسلام و تلاش آنان برای سلب مؤلفه‌های قدرت نظام اسلامی، حادثه بی‌نظیر 9 دی را از جمله نمونه‌های قدرت جمهوری اسلامی خواندند و خاطرنشان کردند: امروز هندسه تقابل قدرت‌های استکباری با جمهوری اسلامی در جهت سلب قدرت مادی و معنوی، و عزم و اراده ملت ایران است و در مقابل، باید این قدرت را حفظ و روز به روز تقویت کرد.
آیت‌الله موسوی اصفهانی، رئیس حوزه‌های علمیه استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌الملیی قرآن(ایکنا) از همدان با بیان اینکه مفهوم بصیرت در قرآن کریم در موارد متعدد به کار رفته است، اظهار کرد: بصیرت به معنای روشنی و روشن‌بینی است یعنی انسان با تحقیق به یک موضوع نگاه کند و دچار تردید، دودلی و آشوب نشود.
وی ادامه داد : شخصی که دارای بصیرت است فکر می‌کند و سخنانی که می‌‍‌شنود را بررسی می‌کند و از روی دانایی و بصیرت تصمیم می‌گیرد؛ در قرآن کریم آمده است که هنگامی که حضرت ابراهیم(ع) با بت‌پرستان روبه رو شد، به آنها فرمود: این چیست که شما می‌پرستید؟ گفتند: پدران ما اینچنین بودند حضرت فرمود: اگر گذشتگان شما در مقابل بت سجده می‌کردند شما هم باید اینگونه باشید؟! شما خود عقل ندارید و فکر نمی‌کنید؟
رئیس حوزه‌های علمیه استان همدان با تأکید بر اینکه این سخن حضرت ابراهیم(ع) بر بصیرت افراد دلالت دارد، تشریح کرد: اینکه تعقل و تفکر در قرآن کریم سفارش شده است برای ایجاد بصیرت است و منظور حضرت ابراهیم از سخن خود به بت‌پرستان این بود که گذشتگان شما بدون داشتن بصیرت بت را پرستش می‌کردند، شما نیز نباید بدون تفکر و تعقل راه آنها را ادامه دهید.


خودکم‌بینی مانع رسیدن به بصیرت است
آیت‌الله موسوی اصفهانی خودکم‌بینی و احساس حقارت را از موانع کسب بصیرت عنوان کرد و گفت: خودباختگی افراد مانع رسیدن به بصیرت می‌شود؛ اگر افراد شخصیت خود را درک نکرده و تحت تأثیر دیگران باشند به بصیرت دست نمی‌یابد چراکه خود در آن حد نمی‌بیند که در مقابل فتنه‌ای و خط منحرفی استقامت کنند و خداوند در قرآن کریم درباره قوم فرعون می‌فرماید: آنها را خفیف و سبک شمرد.
وی با تأکید بر اینکه انسان اگر به تعقل خود تکیه کند و تحت تأثیر تحقیرهای دیگران قرار نگیرد، می‌تواند بصیرت کسب کند، اذعان کرد: هنگامیکه انسان به بصیرت دست یابد، احساس فهم و قدرت می‌کند و در مقابل هیچگونه استکباری کوتاه نمی‌آید و هنگام ایجاد فتنه هوشیار عمل می‌کند.
وی درخصوص حماسه نهم دی ماه سال 1388، اظهار کرد: این حماسه به دنبال انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 که عده‌ای اعلام وجود تقلب در انتخاب کردند و انتخابات را باطل دانستند، شکل گرفت که در ادامه این ادعا به اهانت به مقدسات دین اسلام و در نهایت هتک حرمت به عزاداران امام‌حسین(ع) انجامید؛ رهبر انقلاب به مسئولان نظام فرمودند: در هر صندوقی که احتمال تقلب است باید بازشماری انجام شود و با هرگونه تخلف بر اساس قانون برخورد شود نه اینکه به خیابان‌ها کشیده شود و بر علیه نظام و در نهایت بر علیه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) شعار داده شود.
دشمنان قصد داشتند مردم ایران را سپر رسیدن به اهداف خود قرار دهند
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: دشمان اسلام می‌خواستند مردم را برای رسیدن به اهداف خود سپر قرار دهند و بتوانند انتخابات را باطل کنند و چون دستان خارجی هم از پشت پرده در این ماجرا دخیل بود و این مسئله را پیوسته دنبال و پشتیبانی می‌کردند، تصور کردند که با فشارهای داخلی و خارجی می‌توانند انتخابات را باطل و نظام جمهوری اسلامی را دچاربحران کنند.
وی با بیان اینکه مردم در روز نهم دی سال 1388 وارد عرصه شدند و حمایت خود را از نظام جمهوری اسلام، رهبر انقلاب و دین اسلام اعلام کردند، گفت: نهم دی سرمشق خوبی بود که در هر مقطعی که مردم مشاهده کنند که اسلام در خطر است در صحنه حضور دارند؛ باید توجه کرد که اگر مردم در 9دی از نظام پشتیبانی نکرده بودند بلایی که در زمان مصدق و آیت‌الله کاشانی به سر مردم آوردند و این دو را خانه‌نشین و آمریکا را بر کشور مسلط کردند، دوباره تکرار می‌شد.
وی افزود: فتنه 88 نقشه‌ای بود که در 9دی با هوشیاری و بصیرت مردم دفع شد که متأسفانه سران فتننه هنوز هم حاضر نیستند به اشتباه خود اعتراف کنند؛ روز عاشورا حرمت امام حسین(ع) به آتش کشیده شد و هنوز هم حاضر نیستند این امر را محکوم کنند و آب در آسیاب دشمنان اسلام نریزند لذا آنها مستحق مجازات هستند.
وی ادامه داد: اهمیت برگزاری سال‌روز 9دی از این جهت است که دشمنان ما دائما درصدد ریشه‌کن کردن انقلاب اسلامی و ضربه زدن به انقلاب هستند و در مقاطع مختلف در صدد بوده تا از شرایط علیه انقلاب اسلامی استفاده کنند لذا تمام نسل‌های جدید باید از نقشه‌های دشمن مطلع شوند و باید از گذشته عبرت بگیرند و در مقابل فتنه‌ها و دسیسه‌های دشمنان هوشیار باشند.
حماسه نهم دی، ادامه راه امام حسین(ع) بود
وی تأکید کرد: همان‌طور که روز عاشورا روز تقویت حق و ادامه راه امام حسین(ع) است و هرساله همراه با برگزاری مراسم عزاداری، این فرهنگ به نسل‌های آینده منتقل می‌شود، فتنه سال 88 و حماسه نهم دی ماه باید به نسل‌های آینده منتقل شود و همه افراد جامعه در جریان آن باشند تا اگر دوباره ادشمنان قصد کردند که به انتخابات نظام و انقلاب اسلامی از طریق ایجاد فتنه آسیب برسانند با بصیرت در مقابل آنها بایستند و باید دانست که حماسه نهم دی ادامه راه امام حسین(ع) است.
حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصيرت مردمی است
امير خجسته ، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: اقتدار و جایگاه کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش و فداکاریهای امام راحل (ره)، هدایت های مقام معظم رهبری و همراهی تمامی ملت ایران است که در چارچوب ولایت مداری قرار دارد.
وی با اشاره به اين نكته كه ملت ایران همواره نشان داده اند که در تمامی عرصه های حساس انقلاب حاضر بوده و آماده هستند جان خود را برای دفاع و حفظ و حراست از این نظام تقدیم کنند، بيان داشت: از آغاز انقلاب اسلامي تاكنون کشور با رویدادهای بسیاری مواجه بوده است اما هیچ یک از آنها نتوانسته انقلاب را از مسیر پیشرفت بازداشته و یا حرکت آن را کند کند، زيرا مردم تحت لوای ولايت فقيه از هيچ چيز فرو گذار نكرده و در صحنه های مختلف نقش ارزشمند خود را ايفا کرده اند.
وي خاطرنشان كرد: این حماسه عظیم در حقیقت یک حرکت خودجوش مردمی بود که ملت بزرگ ایران اسلامی با اتکا به اعتقادات دینی و با بصیرت، پیوند عمیق و ناگسستنی خود با انقلاب و دفاع از آرمان‌های انقلاب و ولی‌فقیه را اعلام کردند؛ در برهه‌ای از زمان قرار داریم که دشمنان و بدخواهان اسلام و نظام اسلامی ما هر روز با ترفند و تدبیر سوء و شیطانی با ابزارها وتمسک به گروهک و توده های تروریستی نظیر داعش که زاییده تفکرات و برنامه های خود آنها است دکترین غیر انسانی اسلام هراسی را کلید زده اند تا با توهمی خیالی تضعیف اسلام را به نظاره بنشینند.
وي در پايان بيان داشت: حقاً حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصيرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ايستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دين آنها بايستد در برابرتمام دنيای آنها خواهند ايستاد.


9 دی ایستگاه پایانی فتنه
9دی ایستگاه پایانی فتنه 88 بود اما خط فتنه در این نقطه به پایان نرسیده و نباید از فتنه‌های دیگری که دشمن در آستین دارد و دنباله‌های داخلی آنها روی دست خواهند گرفت غافل بود. چرا که دشمنی آمریکا و متحدانش با ایران اسلامی از ماهیت طرفین درگیر ریشه می‌گیرد و تمام‌شدنی نیست، بنابراین احتمال به میدان آوردن فتنه‌های دیگر با فرمول‌های تازه‌تر نیز همیشه وجود خواهد داشت. رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنان گهربار خود فرمودند که 9 دی در تاریخ ماندگار شد. (قریب به مضمون)
حضرت علی (ع) در مورد فتنه‌ها می‌فرمایند که فتنه‌ها می‌آیند شبهه ایجاد می‌کنند و وقتی می‌گذرند بصیرت می‌آفرینند ما در این فتنه شاهد یک اتفاقی از خواص شدیم که انگار مبهوت مانده بودند که حق باکیست و در حقانیت انقلاب اسلامی دچار شک شده بودند که امام خامنه ای فرمدند که در این فتنه برخی از خواص دچار رفوزگی شدند.
هم‌اکنون شاهد این هستیم که عده زیادی از این خواص بی بصرتی که در اوج فتنه 88 که نیاز به موضع گیری واضح آنها بود نه تنها حرف روشنی نزدند بلکه بعضی از این افراد از جریان فتنه هم دفاع کردند و حتی بسیاری از آنها با گذشت 7 سال از اون وقایع اعتقاد خاصی به فتنه ندارد و آن را یک اعتراض قلمداد می‌کنند؛ این خواصی که در سال 88 دچار رفوزگی شدند و امروز در قسمت‌های مهم نظام مسئولیت گرفته‌اند آیا این همان نفوذ نیست که ولی امر مسلمین جهان چندیدن بار موردتأکید قرار دادند.
فتنه اداستانی است که از انتها خواندنی‌تر است اگر چه از ابتدا هم اگر در آن دقت شود قابل درک و کشف است متأسفانه ما در این اتفاق عجیب که 8 ماه کشور را دچار آسیب های بزرگی کرد که در تمامی قسمت ها کشور از جمله فرهنگ.سیاست.علمی و مسائل اجتماعی و مخصوصا اقتصاد تاثر گزار بود که تشدید تحریم ها مسبب اصلی آن فتنه گران سال 88 بوند که خود مردم میتوانند مقایسه کنند که کاسبان تحریم ها چه کسانی هستند.ان شالله بنا به فرموده امام خامنه ای فتح خرمشهر را در پیش است انقلابیون جوان ایران میتوانن با اتحاد و گوش دادن به فرامین امام خامنه‌ای عزیز و اجرای آن به فتح و پیروزی نزدیک شویم.

 

captcha