کد خبر: 3681342
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰

اجرای برنامه‌های قرآنی در 45 کانون قرآنی و فرهنگی ـ تبلیغی دلفان

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان از اجرای برنامه‌‌های متنوع قرآنی در 45 کانون فرهنگی ـ تبلیغی و کانون قرآنی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، امین‌الله فاضلی ایرانشاهی، کارشناس فرهنگی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان شنبه، 23 دی در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های قرآنی این شهرستان، گفت: فراگیری علوم قرآنی و آشنایی با تعالیم انسان‌ساز قرآن یک امری لازم و ضروری است زیرا زندگی با استفاده از عمل به فرامین و رهنمودهای قرآنی بر اساس رعایت مقررات، عدالت، احسان، صفا و صمیمیت است.
وی افزود: در این راستا به همت مسئولان ۱۵ کانون فرهنگی ـ تبلیغی شهرستان دلفان بیش‌از ده‌ها برنامه قرآنی در سال‌جاری در نقاط مختلف شهر و روستاهای این شهرستان و خصوصاً در سطح مساجد و اماکن مذهبی با شکوه خاصی اجرا شده است.
برگزاری کلاس‌های مختلف قرآنی در ۳۰ مرکز قرآنی دلفان
کارشناس فرهنگی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان همچنین از برگزاری کلاس‌های مختلف قرآنی توسط 30 مرکز قرآنی در این شهرستان، خبر داد و گفت: از ابتدای امسال و با شرکت فعالان فرهنگی و قرآنی در کلاس‌های متنوع قرآن توسط مراکز قرآنی شهرستان، کلاس‌های مختلف قرآنی شامل؛ روخوانی و روانخوانی، حفظ نیم جزء و جزء ۳۰ و مفاهیم و...برگزار شده است.
وی افزود: کلاس‌های مذکور شامل ۳۰ کلاس قرآنی است که تا پایان سال‌جاری ادامه دارد.
ثبت اطلاعات تشکل‌های دینی دلفان در سامانه طوبی
کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی دلفان همچنین از ثبت‌نام تشکل‌های دینی و مشخصات مداحان در سامانه طوبی خبرداد و اضافه کرد: با همکاری اعضاء کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی ثبت‌نام مشخصات مداحان وشعرای آئینی در سامانه طوبی همچنان برقرار است.
مسئول تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان ادامه داد: هدف از این طرح یکسان‌سازی و دسترسی سریع به اطلاعات مربوط به تشکل‌های دینی ازجمله هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های اسلامی و مداحان است.
فاضلی یادآور شد: سعی می‌شود با اطلاع‌رسانی و فراخوانی تشکل‌های دینی اقدام به اجرای این طرح هرچه سریع‌تر صورت پذیرد کمااینکه تاکنون بیش‌از ۱۳۰هیئت مذهبی و ۳۵۰ مداح، ۱۰ کانون فرهنگی و تبلیغی و دو انجمن اسلامی با تشکیل پرونده در اداره تبلیغات اسلامی اقدام به ثبت‌نام در سامانه طوبی کرده‌اند.

captcha