کد خبر: 3688920
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۱

شناسایی استعدادهای قرآنی کودکان به منظور معرفی چهره موفق قرآنی

گروه جهاد و حماسه: معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از سال آینده به شناسایی استعدادهای قرآنی کودکان خواهیم پرداخت تا برای 15 سال آینده چهره قرآنی موفقی را تربیت کنیم.

سه‌شنبه///شناسایی استعدادهای کودکان به منظور معرفی چهره موفق قرآنی از سال آینده

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین کاویانی‌راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)؛ با اشاره به تمرکز معاونت در سال آینده بر استعدادیابی کودکان در حوزه قرآن، اظهار کرد: قصد داریم برای سال آینده بیشترین حجم کارمان و تمرکزمان را برای استعدادیابی در کودکان است.

وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم از مرحله کودکی استعدادهای مناسب را در کودکان شناسایی و تقویت کنیم و به حمایت از پرورش‌شان در زمینه‌های قرآنی بپردازیم، قطعا تا 15 سال آینده چهره موفق فرهنگی و قرآنی تولید کرده‌ایم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: تلاش‌مان را برای تحقق این امر در سال آینده خواهیم کرد و بیشتر تمرکزمان بر پرورش کودکان و نوجوانان برای محافل قرآنی ویژه است.

وی با اشاره به این موضوع که در حوزه اعتبارات محدودیت‌هایی داریم، گفت: مجموعه‌های فرهنگی با محدودیت اعتبارات مواجه هستند و ما هم مستثنی از این ماجرا نیستیم. ما تلاش‌ و فعالیت‌مان را بیشتر می‌کنیم و انتظار داریم نسبت به این مقوله توسط مراجع ذیربط مورد حمایت بیشتری قرار بگیریم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران، در پاسخ به این پرسش که بنیاد چه رویکردی در محل دفن پیکر مطهر شهدا در اماکن عمومی همچون پارک‌ها و دانشگاه‌ها دارد، گفت: بنیاد شهید و امورایثارگران، دخالتی در این زمینه ندارد و محل دفن پیکر مطهر شهدای گمنام در اماکن عمومی و دانشگاه‌ها را بنیاد حفظ آثارو نشر ارزش‌های دفاع مقدس مدیریت می‌کند.

وی ادامه داد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در این اقدام سیاست و برنامه‌ریزی خاص خود را دارد و بنیاد شهید دخالت مستقیمی در این زمینه ندارد. به هرحال هرجا چه در گلزار شهدا و چه در دانشگاه پیکر مطهر شهیدی قرار گرفته باشد، برای ما و مردم مان مقدس، محترم و قابل تکریم است.

captcha