کد خبر: 3697666
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۱
مدیرکل امنیت عمومی لبنان هشدار داد:

امکان اقدام نظامی بیروت علیه تل‌آویو در صورت آغاز ساخت دیوار حائل

گروه بین‌الملل ــ مدیرکل امنیت عمومی لبنان اعلام کرد: اگر اسرائیل ساخت دیوار حائل را در نقاط مورد نظر آغاز کند، ما در برابر واقعیت جدید خواهیم بود و در این صورت، هر آنچه شورای عالی دفاع تصویب کند، برایمان الزام‌آور خواهد بود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱؛ ژنرال عباس ابراهیم در گفتگو با مجله امنیت عمومی که امروز (سه شنبه) منتشر شد، گفت: موضوع بلوک ۹ به دو بخش خشکی و آبی تقسیم می‌شود؛ اولی را می‌توان تصحیح اشتباهی دانست که سال ۲۰۰۰ رخ داد و این اشتباه به دلیل تصمیمات اسرائیل و شرایط عملیات در آن زمان بود.

وی افزود: آنچه امروز مشاهده می‌کنیم، تلاش برای برگردان وضعیت به حالت قبل است، یعنی «خط سبز» یا مرزهای خشکی که بین لبنان و فلسطین اشغالی به رسمیت شناخته شده است.

وی همچنین اشاره کرده که بخش دوم مربوط به مرز آبی است که «خط سفید» نامیده می‌شود.

وی تأکید کرد که خط نهایی مقدس برای ما، همان خط مرزی است که در عرف بین‌الملل به رسمیت شناخته شده (خط سبز) و در سال ۱۹۲۳ در آغاز عصر قیمویت، در تفاهم نامه بین فرانسوی‌ها و بریتانیایی‌ها ترسیم شد و توافقنامه آتش بس ۱۹۴۹ این خط را مورد تأکید قرار داد.

ژنرال ابراهیم تأکید کرد: این دیوارهایی که اسرائیل می‌سازد امنیت آنها را تأمین نمی‌کند.

یادآور می‌شود، هجدهم بهمن گذشته شورای عالی دفاع لبنان به نیروهای نظامی خود جهت مواجهه با هر گونه تجاوز اسرائیل به مرزهای خشکی و آبی این کشور اختیارات لازم را داد.
انتهای پیام

captcha