به گزارش ایکنا از همدان، محمد پور داوود مدیر کل آموزش وپرورش استان همدان امروز در همایش «معلم و جامعه مهدوی» با اشاره به اینکه جامعه فرهنگی در دوران انقلاب، دفاع مقدس و تثبیت این مسیر نقش اثرگذاری داشتند، افزود: معلمین همواره مورد وثوق ترین افراد جامعه هستند که مجاهدانه در مسیر تعلیم وتربیت گام برمیدارند.
وی ادامه داد: اگر امروزه در خاورمیانه و دنیا اثرگذار هستیم و امنیت لازم را در کشور داریم جز نتیجه کار شهدا، ایثارگران، جانبازان، وآزادگان نبوده است.
پور داوود با اشاره به اینکه تعلیم وتربیت بارها در قرآن کریم یاد شده است افزود: معلمان ما در نظام جمهوری اسلامی نیز همچون پیامبران قبل از وظیفه معلمی مربی هستند .
وی تصریح کرد: تعلیم وتربیت دو امر مکمل یکدیگر هستند که در کنار یکدیگر موجب رشد و شکوفایی جوان خواهند شد.
مدیر کل آموزش وپرورش استان همدان سند تحول بنیادین را نقشه راه آموزش وپرورش خواند و گفت: در این سند، تربیت مقدم آموزش است و این دو در کنار یکدیگر کامل خواهند شد.
وی ادامه داد: سند تحول بنیادین هر گونه اقدام هدایتگرانه در چهار حوزه ارتباط انسان با خدا، خود، دیگران وطبیعت است که همگی برای رسیدن به قرب الی الله بوده و برون داد آن تربیت انسانهای مفید، سازنده و خداباور است.
وی در پایان گفت: با وجود تمام مسائلی که برای قشر معلم وجود دارد اما همواره مجاهدانه در مسیر تربیت دانش آموزان گام برمیدارند.
انتهای پیام