کد خبر: 3714558
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶

عید فطر؛ آخرین مهلت ارسال آثار به دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر»

گروه فعالیت های قرآنی- دبیر دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر» خبر داد: علاقمندان برای شرکت در این جشنواره با مراجعه به وبگاه جشنواره، تا عید فطر می‌توانند ثبت‌نام و آثار خود را ارسال کنند.

عید فطر؛ آخرین مهلت ارسال آثار به دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر»

به گزارش ایکنا از همدان به نقل از دفتر تبلیغ و ترویج؛ نصیر بشیری دبیر دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر» اظهار کرد: به منظور برگزاری حرفه‌ای‌تر بخش تصویرسازی جشنواره، امسال به صورت دوسالانه برگزار می‌شود. 

وی در این خصوص بیان کرد: به منظور گسترده‌تر شدن شرکت طراحان مختلف و حرفه‌ای در بخش تصویرسازی موضوعات را به سمت تخصصی تر شدن، بردیم.

وی ادامه داد: موضوعات در بخش تصویرسازی جشنواره به دو بخش روایی و غیرروایی تقسیم شده اند و آثار در بخش روایی و غیرروایی به صورت داستانی و تک پلان خواهند بود.

وی به انتخاب داوران و بررسی آثار اشاره کرد و افزود: سعی شد انتخاب داوران متنوع باشد لذا شاهد حضور داورانی از جمله استاد پارسانژاد، استاد علی اکبر صادقی، استاد کامرانی و... هستیم که بتوانیم اکثر سلیقه ها را جذب کنیم. بشیری بیان کرد: بخش موضوع ویژه امسال از سوی معاونت قرآن و عترت ارشاد اسلامی،  سوره واقعه اعلام شد.

وی در خصوص جوایز تصریح کرد: جوایز در دو بخش پیش‌بینی شده است؛ جایزه نقدی برگزیده اول ٥ میلیون تومان، برگزیده دوم ٣ میلیون تومان و برگزیده سوم ٢ میلیون تومان خواهد بود.

 

از فعال ترین ناشر بخش کودک در این جشنواره تقدیر می شود

دبیر دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر» خاطرنشان کرد: از آن جایی که فعالان حوزه نشر به ویژه نشر هنر قرآنی کمتر مورد توجه هستند، به همت معاونت قرآن و عترت همدان امسال قرار است طی برگزاری این جشنواره از یکی از فعال‌ترین انتشارات در حوزه تصویرسازی دینی و موضوعات کودک تقدیر شود. 

بشیری با بیان اینکه در بخش علمی این جشنواره نیز به چند نفر از اساتید دانشگاهی مقاله سفارش داده شده است، اظهار کرد: در این مقالات درخواست شده در حوزه تصویرسازی دینی پژوهش انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به مهلت ارسال آثار به جشنواره، گفت:  علاقمندان برای شرکت در این جشنواره با مراجعه به وبگاه جشنواره، تا عید فطر می‌توانند ثبت‌نام و آثار خود را ارسال کنند.

دبیر دوسالانه «تصویرسازی آیات مصوّر» بیان کرد: یک هفته پس از عید فطر و اتمام مهلت ثبت نام، داوری‌ها آغاز و بیستم تیرماه نیز برگزاری جشنواره و تقدیر از برگزیدگان صورت خواهد گرفت.

وی به برگزاری نمایشگاه آثار منتخب اشاره کرد و افزود: نمایشگاهی از آثار رسیده به مدت ١٠ روز در همدان برپا خواهد شد و پس از آن نمایشگاه دیگری در تهران برگزار می‌شود.

دبیر «دوسالانه تصویرسازی آیات مصوّر» خاطرنشان کرد: در این حوزه از تصویرسازان حرفه‌ای در حوزه کودک نیز دعوت کرده‌ایم؛ سال گذشته حدود ١٠٠ اثر با یک کتابچه به عنوان گزارش کار تصویری حاصل شد.

انتهای پیام

captcha