کد خبر: 3725567
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۶

اجرای طرح سلامت اجتماعی در ۵ منطقه محروم ملایر

گروه اجتماعی - کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر عنوان کرد: طرح سلامت اجتماعی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ۵ نقطه محروم از شهرستان در حال برگزاری است.

اجرای طرح سلامت اجتماعی در 5 منطقه محروم ملایر

ایرج یارمحمدی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: امسال طرح اوقات فراغت این مجموعه در قالب تشکیل 7 پایگاه هسته فرهنگی جوان و بوستان معرفت اجرا می‌شود.
وی با اشاره به ترویج فرهنگ و معارف قرآنی در کلاس‌های اوقات فراغت، افزود: برگزاری کلاس‌های آموزش روخوانی، روان خوانی، عقاید، اخلاق، احکام و برنامه‌های فرهنگی از جمله فعالیت پایگاه در ایام تابستان است.
یارمحمدی با بیان اینکه گروه سنی 14 تا 25 سال می‌توانند در پایگاه‌های اوقات فراغت حضور یابند اضافه کرد: با وجود ظرفیت 25 الی 30 نفره ظرفیت پایگاه‌ها پیش بینی می‌شود حدود 210 نفر در این طرح شرکت کنند.
وی با بیان اینکه کلاس‌ها از اول تیر ماه آغاز شده است عنوان کرد: 32 مرکز قرآنی شهرستان در قالب 4 موسسه، 15 خانه قرآن روستایی و 11 خانه قرآن شهری و جلسه خانگی در این ایام برنامه‌های ویژه قرآنی خواهند داشت.
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی ملایر با اشاره به اینکه پایان طرح تابستانی اوقات فراغت هسته‌های فرهنگی و بوستان‌های معرفت 15 شهریور است گفت: یکی دیگر از طرح‌های این مجموعه درایام تابستان، طرح سلامت اجتماعی است.
یارمحمدی با بیان اینکه طرح سلامت اجتماعی از سال گذشته در ملایر در حال اجرا است بیان کرد: طرح سلامت اجتماعی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی در 5 نقطه محروم از شهرستان در حال برگزاری است.
وی عنوان کرد: مسجد نبی اکرم(ص) واقع در بلوار 15 خرداد، مساجد قمر بی هاشم(ع) واقع در محله سرجو و نفت سیاه، مسجد فاطمه الزهرا(س) در 16 متری طالقانی و مسجد علی‌ابن‌ابی طالب(ع) در محله جعفر آباد، 5 نقطه هدف برای اجرای طرح سلامت اجتماعی است.

12 مبلغ مجری طرح‌های تابستانه در شهر ملایر
یارمحمدی ابراز کرد: کلاس‌های قرآن،برگزاری نشست‌های تخصصی آموزش شهروندی، آموزش خانواده، مشاوره اشتغال زایی، پیگیری مشکلات و آسیب‌های محلات هدف و برگزاری دوره‌های بافندگی، خیاطی و ... برای بانوان از جمله برنامه‌های اجرایی در این طرح است.
وی اظهار کرد: کلاس‌های مشاوره قبل و بعد از ازدواج، آموزش مدیریت خانواده، تشکیل پلیس همیار محله، توزیع بسته‌های فرهنگی، کلاس‌های کارآفرینی و طب سنتی، مشاوره، کلاس‌های سبک زندگی اسلامی و ... از دیگر فعالیت‌های حاضران در طرح سلامت اجتماعی است.
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی ملایر با بیان اینکه 12 مبلغ برنامه‌‌‌های پایگاه‌های فرهنگی، بوستان‌ها و طرح سلامت اجتماعی را اجرا خواهند کرد افزود: 7 مبلغ هدایت برنامه پایگاه‌ها و 5 مبلغ مسئول اجرای طرح سلامت اجتماعی در شهرستان هستند.
انتهای پیام

captcha