کد خبر: 3725978
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

ساخت ۳۸ درصدی فضا‌های آموزشی کشور توسط خیرین

گروه اجتماعی- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان با بیان اینکه تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز یک الگوی موفق در کشور بوده است عنوان کرد: ساخت ۳۸ درصدی فضا‌های آموزشی کشور توسط خیرین شاهدی بر موفقیت این مجمع است.

ساخت 38 درصدی فضا‌های آموزشی کشور توسط خیرین انجام می‌شود

به گزارش ایکنا از همدان، محمود رضا عراقی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان، چهارشنبه، ششم تیر ماه در 20 جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان اظهار کرد: توسعه هر جامعه‌ای در گرو نیرو انسانی و میزان علم و دانش آن ملت است.
وی با بیان اینکه هیچ چیز مهمتر از این نیست که پس از خانواده در سطح مدارس خود علم و دانش را توسعه دهیم افزود: خیرین مدرسه ساز با عما خدا پسندانه خود علاوه بر ایجاد محل امن آموزشی، باعث ارتقا علم و دانش یک کشور می‌شوند.
معاون استاندار اضافه کرد: مدارسی که توسط خیرین ساخته می‌شود بی شک مکان پر خیر و برکتی خواهد بود چرا سازندگان آن از نفس عمل نیک و مناعت طبع بالایی برخوردارند.
عراقی ادامه داد: این عمل از بعد دیگری نیز قابل اهمیت است و آن الگو سازی عمل نیک خیرین است، دانش آموزان با آگاهی از این موضوع که در مدرسه ای با ساخت خیرین تحصیل می‌کنند انها را بر آن می‌دارد تا در آینده خود یکی از این خیرین باشند.
وی با بیان اینکه تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز یک الگوی موفق در کشور بوده است ابراز کرد: ساخت 38 درصدی فض‌های اموزشی کشور توسط خیرین شاهدی بر موفقیت این مجمع است، در حال حاضر بسیاری از بخش‌های اجتماعی جامعه نیز به دنبال رواج این سنت حسنه در مجموعه اداری خود هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان گفت: با توجه به پتانسیل بالای استان همدان در حوزه گردشگری چند سالی است که محور توسعه این استان به حوزه گردشگری اختصاص یافته است
وی ابراز کرد: جهت تأثیر گذاری هر چه بیشتر رویداد ۲۰۱۸ در زندگی مردم فراهم نمودن زیرساخت‌های حوزه گردشگری در استان امری مهم است که در این راستا اقدامات عمرانی همچون راه انداری اتوبان همدان_ساوه_تهران، قطار همدان_مشهد و ...انجام گرفته است.
عراقی با اشاره به اینکه برند سازی استانی نیز از اقدامات لازم در رویداد 2018 است اظهار کرد: ثبت جهانی لالجین به عنوان شهر سفال و مبل و منبت ملایر به عنوان اثر ملی ثبت شده از جمله برنامه‌های حوزه برند سازی استانی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه بر اساس پتانسیل‌های این استان و فعالیت‌های دیپلماسی صورت گرفته استان همدان برای رویداد 2018 انتخاب شده است عنوان کرد: در سال 2018 سه همایش مهم بین المللی در حوزه گردشگری در کشور رخ خواهد داد.
وی با بیان اینکه برای معرفی خود باید از همایش‌های بین‌المللی بهره‌مند شد ادامه داد: در این رویداد، تبریز میزبان کشور‌های اسلامی آسیا خواهد بود استان همدان نیز با میزبان کشور‌های آسیایی خواهد بود همچنین اجلاس دوره‌ای سازمان جهانی گردشگری UNWTO نیز امسال در این استان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

 

captcha