کد خبر: 3727638
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷

وقف‌های فرهنگی باعث ارتقاء فرهنگ جامعه می‌شود

گروه فرهنگی - عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: نذرهای فرهنگی و وقف‌های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی باعث ارتقا سطح فرهنگی جامعه می‌شود.

وقف‌های فرهنگی باعث ارتقاع فرهنگ جامعه می‌شود

به گزارش ایکنا از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد سلطانی رنانی اظهار کرد: به همان اندازه‌ای که انسان برای رشد جسمانی و حیات مادی خود نیازمند تهیه خوراک مناسب و همچنین غذا برای جسم خود است باید برای ارتقاع فکر، ذهن، شخصیت و فرهنگ خود نیز خوراک مناسب تهیه کند و کتاب بهترین خوراک روح و روان انسان است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر که ما می خواهیم در جامعه ای با مردمانی فرهیخته، سالم، قانون مدار و پیشرفته زندگی کنیم باید فرهنگ کتابخوانی را بیش از پیش در جامعه خود گسترش دهیم.
استاد علوم قرآنی و حدیث دانشگاه اصفهان در ادامه به نقش و جایگاه فرهنگ غنی وقف در پیشرفت جامعه اشاره کرد و گفت: واقفان نیک اندیش با وقف‌هایی که انجام داده‌اند همواره در طول تاریخ محور بسیاری از حرکت های بزرگ فرهنگی، علمی،بهداشت و درمان، اجتماعی و... بوده اند ولی اکنون یکی از نیازهای روز جامعه ما ارتقاع فرهنگ اسلامی و ایرانی است و این افراد خیر و نیکوکار می توانند با وقف کتاب باعث نشر معارف اسلامی، علمی، اجتماعی و... شوند و هم اینکه این عمل نیک اندیشانه آنان موجب ارتقاع علم و فرهنگ در جامعه می شود و هم برای خود باقیات و صالحاتی برجا گذاشته اند.
حجت‌الاسلام سلطانی در ادامه به نقش اطلاع رسانی و تبلیغ فرهنگ وقف در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: اداره اوقاف و امور خیریه می تواند با استفاده از ابزارهای مختلف برای تبلیغ و اطلاع رسانی فرهنگ وقف در جامعه استفاده کند و فضایی را ایجاد نماید که همه اقشار جامعه با این فرهنگ غنی و تاثیرات آن آشنا شوند.
وی در ادامه اظهار کرد: وظیفه هر فرد مسلمان و شیعه است تا با بسیاری از مباحث مختلف فقهی، شرعی و همچنین سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) آشنا و درباره این مطالب آگاهی لازم و کافی را داشته باشد و این اگاهی از طریق تحقیق و مطالعه به وجود می آید و این امر نشان از لزوم وقف هایی توسط واقفان نیک اندیش در جهت تهیه و وقف کتبی در این زمینه ها است.
براساس این گزارش حجت الاسلام و المسلمین محمد سلطانی با مراجعه به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تعداد 155 جلد کتاب نفیس با موضوعاتی همچون فقه، حدیث، سیره اهل بیت(ع)، داستان های مذهبی، کودک و... را به ارزش بیش از 10 میلیون ریال برای توزیع در کتابخانه های بقاع متبرکه سراسر استان اصفهان وقف کرد.
انتهای پیام

captcha