کد خبر: 3735297
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳

جهاد دانشگاهی در زمینه کارآفرینی می‌تواند ایفای نقش کند

گروه فرهنگی- معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه اشتغال و کارآفرینی می‌تواند به عنوان یک نهاد ارزشی رسالت اصلی خود را انجام داده و باعث دغدغه‌مندی دانشجویان شود.

جهاد دانشگاهی در زمینه کارآفرینی می‌تواند ایفای نقش کند

اکبر عروتی موفق، معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی، مانند بسیاری از نهاد‌های برآمده از انقلاب و نظام به عنوان یک ظرفیت مهم در جامعه مطرح است.
وی افزود: این مجموعه از بدو تأسیس خود رسالت‌ها و وظایف مختلفی در گسترش مبانی علمی نظام دانشگاهی داشته و توانسته فعالیت‌های خوبی را در این عرصه به سرانجام برساند.
عروتی با اشاره به اینکه به مجموعه جهاد دانشگاهی به عنوان یک ظرفیت ارزشمند نگاه می‌شود اضافه کرد: این مجموعه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت‌های مختلفی داشته و توفیقاتی نیز در کشور و سطح استان‌ها کسب نموده است.
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان ادامه داد: جهاد دانشگاهی همچون سایر نهاد‌های انقلابی نیازمند یک آسیب شناسی و ارزیابی عملکرد است تا بداند تا چه اندازه در راستای تحقق اهداف خود و نظام حرکت کرده است.
وی با بیان اینکه باید سبقه پژوهشی جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها قالب باشد ابراز کرد: سبقه پژوهشی جهاد دانشگاهی در استان‌های مختلف دارای فراز و فرود‌هایی است که باید به این مهم توجه بیشتری داشت.
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان با بیان اینکه همگی در مسیر هستیم گفت: همه نهاد‌های فعال در زیر چتر نظام به ویژه نهاد‌های انقلابی در مسیر اهداف پیش بینی شده خود هستند اما تا نقطه هدف فاصله بسیار است که این خود تلاش مضاعف این نهاد‌ها را می‌طلبد.
عروتی با تأکید بر اینکه نیاز‌های امروز جامعه با 30 سال گذشته تفاوت دارد گفت: جهاد دانشگاهی همچون سایر نهاد‌های انقلابی نیاز به یک تجدید نظر در برنامه‌ها، شیوه‌ها و عملکرد خود دارد تا بتواند در جهت رفع نیاز‌های روز گام بردارد.
وی یادآور شد: با توجه به کارنامه درخشان جهاد دانشگاهی، چشم انداز روشنی برای این نهاد انقلابی و جهادی پیش بینی می‌شود به شرط آنکه بازنگری دقیق و عمیقی در سیستم این مجموعه در جهت رفع نیاز‌های روز به عمل آید.
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا همدان یادآور شد:جهاد دانشگاهی در زمینه اشتغال و کارآفرینی می‌تواند به عنوان یک نهاد ارزشی رسالت اصلی خود را انجام داده و باعث دغدغه‌مندی دانشجویان شود.
انتهای پیام

captcha