کد خبر: 3737138
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰
‌منبر‌های یک دقیقه‌ای؛

راه‌حل مشکلات موجود همت جهادی و کنار گذاشتن منافع جناحی است

گروه جامعه ــ راه‌حل مشکلات موجود همت جهادی و کنار گذاشتن منافع جناحی است؛ مردم همیشه در صحنه ما عزت، شرف و سربلندی مملکت را میخواهند و مسئولان باید پاسخگوی این همه خوبی مردم باشند.

به گزارش ایکنا؛ مسئولان امروز در رفع مشکلات مردم، همت جهادی نمایند که دیگر، فردا دیر است. مسئولان باید ببینند مردم چه می‌خواهند نه اینکه خود را نماینده مردم معرفی کنند، ولی بر خلاف میل آن‌ها رفتار نمایند! آیا وقت آن نرسیده است که مسئولان، به وضعیت بد اقتصادی مملکت، سر و سامان بدهند و قشر ضعیف جامعه را از این مشکلات طاقت فرسا نجات دهند؟

اینجانب بار‌ها و بار‌ها در ملاقات‌ها و پیام‌ها و نامه‌های خود درباره این مشکلات و راه حل آن تذکر داده‌ام و اکنون هم تذکر میدهم که زندگی برای بسیاری از مردم دشوار شده است. بی‌ثباتی اقتصادی، گرانی، بیکاری، طلاق و مفاسد اخلاقی روز به روز بیشتر میشود.

ربا و رشوه و منکرات به جای احقاق حق و عدالت در بعضی از ادارات به طور سرسام آوری وارد شده است. چرا نباید بعضی از مدیران نالایق، اگر نگوییم فاسد، که این همه ضرر و خسارت به مملکت و مردم ضعیف میرسانند را به سزای اعمال خود رساند؟ منابع خبری اعلام کردند که طی دو سه ماه اخیر، میلیارد‌ها دلار ارز تخصیص داده‌اند. چه اندازه از آن به کشور برگشته است خدا میداند.

آیا میدانید با این همه پول که سرمایه انبوهی برای مردم است، چه خدمت‌ها میشد به کشور نمود؟ میلیارد‌ها دلار را غارت نموده و ارزش پول مملکت را پایین آوردند. آیا بهتر نبود مسئولان فقط با مقداری از آن، مایحتاج اولیه مردم را تأمین می‌کردند تا اجناس ضروری گران نشود؟ چرا آن‌ها را به مصرف دارو و درمان و تجهیزات پزشکی نرساندند؟ آیا پیش خدا مسئول نیستند؟

راه‌حل مشکلات موجود همت جهادی و کنار گذاشتن منافع جناحی است؛ مردم همیشه در صحنه ما، عزت و شرف و سربلندی مملکت را میخواهند و مسئولان باید پاسخگوی این همه خوبی مردم باشند. از تمامی مسئولان و دست اندرکاران میخواهم که با کنار گذاشتن منافع حزبی و جناحی و با وحدت کلمه و نیت خالص، همین امروز در رفع مشکلات مردم، همت جهادی نمایند که دیگر، فردا دیر است.

«آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در دیدار جمعی از مردم- مرداد ۹۷»
 
انتهای پیام
captcha