
به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری اسکای نیوز؛ وزارت بهداشت الجزایر روز گذشته (نهم شهریور ماه) با صدور بیانیهای اعلام کرد: از ابتدای ماه آگوست تا روز 30 این ماه در شش منطقه از این کشور 74 مورد ابتلا به بیماری وبا ثبت شده است.
بر اساس این بیانیه این بیماری در استان «بلیده» در 50 کیلومتری پایتخت الجزایر، 39 مبتلا داشته است.
همچنین، رضا دغبوش مدیر بیمارستان «بوفاریک» شهر الجزیره، پایتخت الجزایر پیش از این از ثبت 15 مورد ابتلا به وبا در پایتخت و مناطق نزدیک به استان لبلیدة خبرداده بود.
این بیماری 15 مبتلا نیز در استان تیپازه واقع در 70 کیلومتری غرب پایتخت داشته که مقامات منبع آب مشکوک به آلودگی به باکتری وبا در این منطقه را تخریب کردند.
استانهای بویرة (100 کیلومتری جنوب شرق پایتخت)، مدیة (90 کیلومتری جنوب غرب پایتخت) و عین الدفلی (145 کیلومتری جنوب غرب پایتخت) از دیگر مناطقی است که ابتلا به این بیماری در آنها به ثبت رسیده است.
گفتنی است؛ بیماری وبا، یک نوع بیماری مسری است که در اثر خوردن و آشامیدن آب و غذای آلوده انتقال یافته و در صورت عدم درمان مناسب و به موقع میتواند به مرگ بیمار منتهی شود.
انتهای پیام