کد خبر: 3747323
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵

«به آسمان نگاه کن» از 9 مهرماه به روی صحنه می‌رود

«به آسمان نگاه کن» از 9 مهرماه به روی صحنه می‌رود گروه هنر ــ «به آسمان نگاه کن» عنوان نمایشی به کارگردانی شهاب راحله است که در قالب هشتمین همایش «تئاتر صاحبدلان» از 9 مهرماه در پلاتوی اجرای مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه خواهد رفت.

شهاب راحله، نویسنده و کارگردان تئاتر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: با کارگردانی نمایش«به آسمان نگاه کن» در هشتمین دوره همایش «تئاتر صاحبدلان» شرکت دارم که از 9 مهرماه اجرای این نمایش در پلاتوی اجرای مجموعه تئاتر شهر آغاز خواهد شد و در این سالن نمایشی 15 اجرا خواهیم داشت.

وی در ادامه گفت: اگر خواسته باشم خلاصه‌ای از روایت این نمایش را عنوان کنم باید بگویم که این نمایش روایت انسانی است محصور در صنایع و در بند تکنولوژی و فناوری و لذا هر عروسک و دست‌سازی به او داده شود آن را در آغوش می‌کشد و به آن دلبسته شده و به ضلالت می‌رسد، این میان تنها راه نجات فرد از این ورطه، قرآن و تمسک به اهل بیت(ع) و اولیاء‌الله است.

راحله تصریح کرد: با وجود چنین روایتی که بیشتر فضایی فرمیک را در اجرا به ذهن متبادر می سازد اما باید بگویم که در روایت این نمایش کمتر از فرم و حرکات بدن استفاده شده است هرچند که همچون کارهای قبلی گروه مانند «آن سیب سرخ» سعی در طراحی نمایش در فضایی سورئال داشته‌ایم.

این کارگردان تئاتر در پایان افزود: این نمایش در مدت زمان 50 دقیقه از جمله آثار صحنه است که در هشتمین همایش «تئاتر صاحبدلان» شرکت کرده است و ساعت اجرای آن نیز از 9 مهرماه ساعت 18 خواهد بود.

انتهای پیام

captcha