کد خبر: 3751071
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد:

تمرکز اداره تبلیغات اسلامی قم بر مسائل فرهنگی

گروه اجتماعی ــ رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به رویکرد مسئله‌محوری در این دفتر گفت: ما در دفتر تبلیغات اسلامی در چند سال اخیر رویکرد مسئله‌محوری را آغاز کردیم و به مسائل جدی حوزه فرهنگ حساس شدیم.

بسیج تمام بخش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برای حل مسائل فرهنگی روز کشوربه گزارش ایکنا از قم به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم هفتم مهرماه در دیدار با آیت‌‌الله مکارم شیرازی با تسلیت حادثه تروریستی اهواز گفت: ما در دفتر تبلیغات اسلامی در چند سال اخیر رویکرد مسئله‌محوری را آغاز کردیم و به مسائل جدی حوزه فرهنگ حساس شدیم و میزهای تخصصی تشکیل دادیم و بسته‌های جامع اقدامات را تهیه و بخش‌های مختلف دفتر را در رابطه با حل مسائل روز جامعه بسیج کردیم.

وی با بیان اینکه در راستای تحکیم بنیان خانواده در دفتر تبلیغات اسلامی بر روی مسأله طلاق متمرکز شده‌ایم، افزود: مسائلی از قبیل سبک زندگی، اخلاق فردی و اجتماعی، مبارزه با فرق انحرافی و تعمیق باورهای دینی و بسیاری از مسائل دیگر فرهنگی مورد توجه ما قرار گرفته و اقدامات اساسی پیرامون آن انجام می‌دهیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری همایش تصوف شاخصه‌ها و نقدها به همت دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: یکی از اهداف همایش ایجاد شبکه علمی برای کسانی است که در این زمینه کار می‌کنند و این همایش بهانه‌ای برای گردهمایی فعالان این عرصه است و انتظار از قم وجود دارد که بتوانند پشتوانه علمی نقد تصوف را فراهم کند.

انتهای پیام

captcha