کد خبر: 3751720
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸

کارگاه اصول و عقاید اسلامی برگزار می‌شود

گروه جامعه ــ کانون اصول و عقاید اسلامی پیرامون سه محور احکام، روانشناسی و اعتقادی نشست‌های تخصصی را با عنوان «از فرش تا عرش» برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ کانون اصول و عقاید اسلامی در ادامه فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی خود در فصل پاییز پیرامون سه محور احکام، روانشناسی، اعتقادی (ویژه بانوان) نشست‌های تخصصی با عنوان «از فرش تا عرش» برگزار می‌کند.

در این کارگاه ابتدا احکام بانوان توسط کارشناس دینی مطرح می‌شود، سپس روانشناس کارگاه با موضوع تربیتی «تغییر در رفتار خود– مهارت‌های ارتباط با فرزند و همسر» مباحث خود را ارائه می‌دهد.

مباحث طرح شده در این کارگاه شامل موضوعاتی همچون نقش زنان در قیام عاشورا، نبوت، آشنایی با امام عصر (عج)، شکر گذاری، حق الناس، اسراف و امثال این موارد است. همچنین با توجه به اعیاد و سوگواری‌های معصومین‌(ع) ویژه‌برنامه‌های مناسبتی در کنار برنامه‌های اصلی اجرا می‌شود.

علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه می‌توانند چهارشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ به سالن خیام در فرهنگسرای امید به نشانی بالاتر از میدان شهدا؛ خیابان ۱۷ شهریور شمالی؛ خیابان خشکبارچی؛ بوستان خیام؛ فرهنگسرای امید مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۳۰۲۵۹۲ تماس بگیرند.
 
انتهای پیام
captcha