کد خبر: 3752268
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸

نگاهی به برنامه‌های سوگواری دهه سوم محرم در حرم شاهچراغ(ع)

نگاهی به برنامه‌های سوگواری دهه سوم محرم در حرم شاهچراغ(ع) گروه اجتماعی ـ در دهه سوم محرم برنامه‌های سوگواری همراه با سخنرانی‌های مذهبی و ویژه برنامه‌های كودكان در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، ویژه برنامه‌های سوگواری دهه سوم محرم حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) از 9 مهرماه جاری آغاز و تا 18 مهرماه ادامه دارد كه در آن برنامه‌های متنوع سخنرانی، مداحی و غیره اجرا خواهند شد.
در این مراسم‌ها كه از محل موقوفات مرحوم آیت‌الله سیدمیرزا عنایت‌الله دستغیب اجرا می‌شوند، اساتید حوزه و دانشگاه به سخنرانی مذهبی خواهند پرداخت.
برنامه‌های سوگواری هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) به عنوان بزرگترین شبستان شیعی جنوبی كشور اجرا می‌شوند.
در این برنامه‌ها حجج اسلام محقق، جاوید و چوگانی به سخنرانی و مداحانی نظیر سیدعباس انجوی، محمد شریف‌زاده، خلیل نگهبان و ابوالقاسم ساجدی به مداحی و مرثیه‌سرایی می‌پردازند.
انتهای پیام

captcha