کد خبر: 3760375
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳

عرضه 96 هزار و 500 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب اصفهان

گروه فرهنگی- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: نمایشگاه کتاب اصفهان در 4 سالن و حدود 4 هزار متر مربع فضای فیزیکی و در قالب 400 غرفه و ارائه 96 هزار و 500 عنوان کتاب برگزار شده است.

مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه کتاب اصفهان برگزار شد
به گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری،  عصر روز گذشته چهارشنبه 9 آبان‌ماه، در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه کتاب اصفهان، اظهار کرد: در راستای یک کار فرهنگی خوب، شاهد برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب در استان اصفهان به عنوان مهد فرهنگ و هنر هستیم. ضمن تسلیت ایام عاشورا، یکی از راه‌های اصلی حفظ این نهضت، قلم قلم به دستانی است که این واقعه بزرگ را در متون تاریخ منتقل کرده و به ما رسانده‌اند.
وی ادامه داد: نمایشگاه کتاب امسال پس از یک وقفه سه ساله برگزار می‌شود؛ آخرین نمایشگاه کتاب اصفهان در سال 94 در شهر اصفهان و در سال 95 در کاشان برگزار شد. سال گذشته هم علی رغم همه تلاش‌ها موفق به برگزاری آن نشدیم، اما این مسئله مطالبه همگان بوده و خواهد بود. 
مدیرکل فرهنگ و  ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: امسال در راستای سیاست واگذاری کارهای اجرایی  به بخش خصوصی که سیاست دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، برگزاری نمایشگاه به صورت کامل به ناشران واگذار شده و خوشبختانه شرکت تعاونی ناشران که خودشان نیز دلسوخته حوزه نشر هستند، با دست خالی  مسئولیت را قبول کردند که من از همه ناشران و به خصوص از این شرکت تشکر می‌کنم.
انصاری با اشاره به اینکه در نمایشگاه کتاب امسال برنامه‌های جنبی مخصوص دوستداران کتاب  برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: امسال بنا بر این شد که برای علاقه‌مند کردن دوستداران حوزه کتاب به مطالعه، کارهایی انجام شود، لذا فکر می‌کنم حاشیه‌های نمایشگاه امسال غلیظ‌‌‌تر از متن آن خواهد بود.
وی گفت: من از اهالی فرهنگ و هنر، دستگاه‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و حتی بهزیستی دعوت می‌کنم مردم را تشویق کنند که از کارگاه‌های برگزار شده در نمایشگاه دیدن کنند که فکر می‌کنم گروه سنی مناسب بیشتر این کارگاه‌ها کودک و نوجوان است. 
انصاری با اشاره به ویژگی دیگر نمایشگاه کتاب امسال تصریح کرد: امسال به سهم خودمان سعی کردیم نقش ناشران، کتاب‌فروشان و علاقمندان به حوزه کتاب استان اصفهان را در نمایشگاه بیشتر کنیم. طبق آمار در سال‌های قبل بین 20 تا 30 ناشر اصفهانی در نماشگاه بودند، اما امسال به فضل الهی و همت ناشران بیش از 50 ناشر از خود استان در نمایشگاه شرکت دارند.
وی با بیان اینکه بعضی ممکن است تصور کنند نمایشگاه کتاب بازار کار کتاب فروشان را که خالصانه به کار خود ادامه می‌دهند تحت تاثیر قرار دهد، گفت: در مورد این مسئله باید بگویم همکاران ما با این کتاب فروشان در تماس بوده و ایشان را دعوت کردند که  به نمایندگی از ناشران در نمایشگاه غرفه بگیرند.
وی تاکید کرد: کسانی که بن تخفیف مخصوص نمایشگاه کتاب را دارند، می‌توانند از محل فروشگاه همین کتاب فروشی‌ها نیز کتاب خریداری کنند. همکاران ما در موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی کشور این فرصت را فراهم کرده‌اند که تا دو هفته پس از نمایشگاه نیز این بن‌ها در کتاب فروشی‌های منتخب اصفهان که خودشان اعلام آمادگی کردند قابل ارائه باشند.
انصاری اضافه کرد: نمایشگاه کتاب یک رویداد و نگاهی خاص به کتاب است. اینکه خانواده‌ای با فرزندانش به نمایشگاه آمده و تعداد زیادی کتاب را در کنار هم می‌بیند باعث می‌شود که علاقه به کتاب در کودک نهادینه شود.
مدیرکل ارشاد اصفهان در ادامه گفت: این نمایشگاه در 4 سالن و حدود 4 هزار متر مربع فضا، و در قالب 400 غرفه برپا شده است. حدود 96 هزار و پانصد عنوان کتاب هم تا چند لحظه پیش از شروع مراسم به نمایشگاه وارد شده که نوید بخش نتایج خوبی است. البته اگر فضای نمایشگاه اجازه می‌داد، این تعداد چند برابر می‌شد. حدود  700 ناشر هم برای حضور در نمایشگاه ثبت نام کردند، اما فضای نمایشگاه به‌گونه‌ای نبود که همه آن‌ها بتوانند در آن حضور پیدا کنند. 
انتهای پیام

captcha