کد خبر: 3761651
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۳

«فرهنگ» و «سبک زندگی» بخش عمده آیات قرآن را تشکیل می‎دهد

گروه فرهنگی - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: در نظام‌های توحیدی اصلی‌ترین تأکید انبیاء نحوه چگونه زیستن مردم بوده است و بخش عمده آیات قرآن که راه و محور بسیاری از ملت‌ها است، نگرش به بحث فرهنگ و سبک زندگی دارد.

*  «فرهنگ و سبک زندگی» بخش عمده آیات قرآن را تشکیل می‎دهدایسنا

حجت‌الاسلام والمسلمین علی دشتکی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، بیان کرد: در نظام‌های توحیدی اصلی‌ترین تأکید انبیاء نحوه چگونه زیستن مردم بوده که این موضوع در واقع اشاره به فرهنگ مردم داشته و بخش عمده آیات قرآن که راه و محور بسیاری از ملت‌ها است، نگرش به بحث فرهنگ و سبک زندگی دارد.
وی ادامه داد: 12 نقطه از قرآن که به موضوع فرهنگ اشاره کرده، با عبارت «یا ایها الذین آمنوا» آغاز شده و خطاب به تمام مردم است، در واقع این آیات نشان از خواست خداوند به رعایت فرهنگ دارد.
دشتکی درباره فعالیت تبلیغات اسلامی در زمینه فرهنگ عمومی، توضیح داد: این اداره‌کل راهبردهای 15گانه برای امور فرهنگی استان برنامه‌ریزی کرده و توجه ویژه‌ای به سبک زندگی اسلامی دارد بنابراین سعی داریم با الگو قرار دادن معصومین(ع) و انبیاء، جنبه‌های فرهنگی را در افراد تقویت کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان افزود: توجه به فرهنگ برای ارتقاء سطح زندگی ضروری بوده و برای تحقق این امر باید، اولویت را تولید مدیر فرهنگی قرار دهیم.
وی درباره برنامه‌های تبلیغات اسلامی برای تحقق سبک زندگی اسلامی، اظهار کرد: شبکه تبلیغاتی در استان تشکیل شده که 12 هزار نفر در آن مشغول به فعالیت هستند اما باید از ظرفیت‌های موجود استفاده کرد و باید مدیریت محله‌ای داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در ادامه با بیان اینکه در محلات شوراهای محلی و سلامت برپا شده که حدود 11 کارگروه توسط مردم اداره و اجرا می‌شود، یادآور شد: در 18 نقطه استان طرح برپایی شوراهای محلی و سلامت اجرا شده و برای سایر نقاط استان‌ها نیز اجرایی خواهد شد.
وی در پایان تشریح کرد: سبک زندگی اسلامی مقدمه تشکیل جامعه اسلامی است و برای تحقق این مهم تمام دستگاه‌ها و مردم باید با هم و در کنار هم باشند.
انتهای پیام

captcha