کد خبر: 3793168
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷

معرفی تیم‌های برگزیده مسابقات مناظره البرز

گروه فرهنگی ــ تیم‌های برگزیده دانشگاه حکیم فردوسی و امیر کبیر دانشگاه فرهنگیان استان البرز در مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی استان البرز معرفی شدند.

معرفی تیم‌های برگزیده مسابقات مناظره البرز

هدا اصل روستا، دبیر اجرایی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی البرز در گفت‌و‌گو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: مرحله فینال و دانشگاهی این دوره از مسابقاتِ دانشگاه فرهنگیان، روز یکشنبه پنجم اسفندماه برگزار شد و تیم‌های برگزیده دانشگاه‌های حکیم فردوسی(آقایان) و امیرکبیر(بانوان) شناخته شدند.
وی افزود: مرحله فینال این دوره از رقابت‌ها در دانشگاه فرهنگیان پردیس حكیم فردوسى البرز، بین تیم‌هاى ورهان و آرمان با گزاره «فعالیت در شبكه‌های مجازی، سلامت روانی افراد را تهدید می‌كند» برگزار شد. در این مرحله از رقابت‌ها، تیم ورهان به‌عنوان موافق و تیم آرمان به‌عنوان مخالف گزاره، به مناظره با یكدیگر پرداختند. سرانجام در این مسابقه تیم آرمان به‌عنوان تیم برگزیده اعلام شد.
اصل روستا اظهار کرد: تیم‌ سروش در جایگاه موافق و تیم افق در جایگاه مخالف با گزاره «شاغل بودن همزمان زن و مرد آرامش خانواده‌ها را كاهش می‌دهد‌» به مناظره با یکدیگر پرداختند و در نهایت با اعلام رای داوران تیم افق برگزیده شد.
وی در پایان گفت: تیم آرمان از دانشگاه امیر کبیر و تیم افق از دانشگاه حکیم فردوسی به‌عنوان تیم‌های برگزیده دانشگاه فرهنگیان استان البرز معرفی شدند و در روز سه‌شنبه هفتم اسفندماه همزمان با مراسم اختتامیه مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشگاه فرهنگیان البرز این تیم‌ها باعنوان گزاره «افزایش مشکلات اجتماعی، باعث رواج خرافات در جامعه می‌شود» در سالن همایش دانشگاه حکیم فردوسی به مناظره با یکدیگر می‌پردازند.
انتهای پیام

captcha