به گزارش ایکنا از قم، عباس جوشقانیان معاون حمایت و سلامت اداره کل کمیته امداد قم 13 اسفندماه در نشستی خبری بیان کرد: در سال 97 به علت شرایط اقتصادی پیش آمده قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرد و لذا چند خدمت شاخص انجام دادیم.
وی افزود: ظرفیت درون سازمانی را آمادهباش دادیم چون مراجعه به کمیته امداد آمار دو تا سه برابری را نشان میداد و هم چنین سرفصلهای کاری ما کاهش پیدا کرد و یا حذف شد و سرفصلهای معیشتی و حمایتی تقویت شد.
جوشقانیان ادامه داد: قریب به 6 هزار خانوار در سه ماه مهر، آبان و آذر به جمعیت مستمری بگیر در کمیته امداد امام خمینی(ره) اضافه شدند و ماحصل این فعالیتها این شد که هیچ فردی در نوبت دریافت خدمات اعم از جهیزیه و وام قرار نگرفتهاست و لذا در استان قم در بیشتر حوزههای خدماتی در کمیته امداد بالاتر از نرم کشوری به مددجویان خود خدمات میدهیم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: وضعیت افراد تحت پوشش کمیته امداد در استان قم رو به تعالی است؛ تقریبا در کل کشور شش درصد جمعیت تحت پوشش هستند اما در استان قم 3 /2 تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند، همچنین 15 درصد سالمندان تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند و با طرحهای ابتکاری کمیته امداد و کمکها و مساعدت مردم این روند رو به بهبود است.
وی با اشاره به اینکه هرسال برای عیدی مددجویان دو الی سه میلیارد تومان بودجه قرار میدادیم، گفت: امسال برای عیدی مددجویان به جای تامین این رقم و با توجه به وضعیت گوشت و گرانی آن، برای عیدی مددجویان گوشت خریداری کرده و بین مددجویان توزیع کردیم.
انتهای پیام