کد خبر: 3795763
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸
استاندار خراسان رضوی خبر داد؛

پیش‌بینی رشد 8 درصدی ورود زائران و مسافران نوروزی به خراسان رضوی

گروه فرهنگی- استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به پیش‌بینی رشد 8 درصدی ورود زائران و مسافران نوروزی اظهار کرد: به عنوان میزبان باید تمام تلاش خود را برای میهمان‌نوازی شایسته و درخور شأن حضرت رضا(ع) به کار بگیریم تا زائران و مسافران پس از اتمام تعطیلات نوروز، همراه با خاطراتی خوش، به شهرهای خود بازگردند.

پیش‌بینی رشد 8درصدی ورود زائران و مسافران نوروزی به خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اظهار کرد: با توجه به تجربه چند ساله تشکیل ستاد خدمات سفر، هر سال شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی برنامه‌ریزی‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران و مسافران ورودی به مشهد مقدس و خراسان‌رضوی در ایام تعطیلات نوروز هستیم.

وی افزود: با توجه به همزمانی نوروز باستانی و آغاز فصل بهار با ماه پرفضیلت رجب، در تعطیلات نوروز 98 شاهد ورود حجم قابل ملاحظه‌ای از زائران به مشهد خواهیم بود و به همین دلیل ضرورت دارد که به‌طور شایسته زمینه خدمت‌رسانی فراهم شود.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به پیش‌بینی رشد 8 درصدی ورود زائران و مسافران نوروزی اظهار کرد: به عنوان میزبان باید تمام تلاش خود را برای میهمان‌نوازی شایسته و درخور شأن حضرت رضا(ع) به کار بگیریم تا زائران و مسافران پس از اتمام تعطیلات نوروز، همراه با خاطراتی خوش، به شهرهای خود بازگردند.

وی بر لزوم ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی تاکید کرد و گفت: باید در قالب نظرسنجی یا هر مکانیزم مشخص دیگری، نقاط ضعف خدمت‌رسانی در سال‌های گذشته مورد ارزیابی قرار گیرد تا از این طریق زمینه تدوین نقشه راه برای بهبود کمی و کیفی برنامه ریزی‌ها در حوزه میزبانی از زائران فراهم شود.

رزم‌حسینی ادامه داد: خراسان رضوی ظرفیت‌های فراوانی در حوزه میراث فرهنگی دارد که به همین دلیل برخی از هم وطنان در ایام تعطیلات نوروز برای استفاده از جاذبه‌های گردشکری و میراثی به استان سفر می‌کنند و دستگاه‌های اجرایی باید به نحو مطلوبی از آن‌ها پذیرایی کنند.

استاندار خراسان رضوی از تصادفات جاده‌ای به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مردم و مسئولان یاد کرد و گفت: به منظور کاهش تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای، باید پلیس راهور کنترل‌های ترافیکی لازم را در سطح جاده‌های خراسان رضوی انجام داده و در صورت ضرورت هماهنگی‌های لازم را با وزارت کشور و پلیس راهور استان‌های همجوار انجام دهد.

وی افزود: رادیو زیارت و شبکه سیمای خراسان رضوی هم باید به صورت ویژه، به حوزه آداب میزبانی و میهمانی از زائران و مسافران ورود کرده و با تولید برنامه‌های محتوایی، زمینه فرهنگ‌سازی در جامعه را فراهم کند.

رزم حسینی خاطرنشان کرد: برای ارائه آموزش‌های لازم در حوزه میزبانی از زائران می‌توان از ظرفیت فضای مجازی به عنوان بستری ارزان و قابل دسترس، در قالب انتشار کلیپ‌های آموزشی استفاده کرد.

وی به مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد در ایام تعطیلات نوروز در محل کار خود حضور داشته باشند و گفت: مدیران در ایام پیش‌رو تا جایی که امکان دارد از حوزه ماموریتی خود خارج نشوند و در صورت ضرورت، هماهنگی‌های لازم را با ستاد هماهنگی خدمات سفر انجام دهند تا در روند خدمت‌رسانی به زائران و مسافران خللی ایجاد نشود.

انتهای پیام

captcha