عادت‌های مناسب غذایی ماه رمضان را ادامه دهیم
کد خبر: 3817448
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۴

عادت‌های مناسب غذایی ماه رمضان را ادامه دهیم

گروه سلامت ــ دبیر کارگروه نظام سلامت در اسلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، خواستار تداوم الگوهای مناسب غذایی ماه رمضان برای حفظ سلامت در افراد شد و به تشریح مزایای آن پرداخت.

عادت‌های مناسب غذایی رمضان را برای روزهای عادی سال ادامه دهیممرتضی مجاهدی، دبیر کارگروه نظام سلامت در اسلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایکنا؛ با بیان اینکه ماه مبارک رمضان مجموعه‌ای از عادت‌های مناسب و تدابیر حفظ الصحه را برای روزه‌داران به همراه داشته است، اظهار کرد: مردم برای تداوم سلامت خود باید این عادت‌ها را الگوی خود در روز‌های دیگر سال قرار دهیم تا بدن همچنان حالت کم خوری و سبک بودن خود را حفظ کند.
مجاهدی بیان کرد: از منظر طب ایرانی، کم خوری و غذا خوردن به موقع یکی از مواردیست که به حفظ الصحه می‌انجامد، در این راستا مردم تا زمانی که گرسنه نشده‌اند، نباید غذا بخورند و تا زمانی که تشنه نشده‌اند نیز نباید آب بنوشند؛ عدم رعایت این اصل ممکن است مشکلاتی برای افراد به وجود آورد.
این متخصص طب ایرانی افزود: توجه به خواب مناسب و به موقع، ورزش و پیاده‌روی و نیز پرهیز از همه چیزخواری در یک وعده غذایی نیز از جمله عادت‌هایی است که پس از ماه مبارک رمضان به سلامت افراد کمک می‌کند.
مجاهدی یادآور شد: پیامبر اکرم(ص) توصیه کرده‌اند که مردم باید قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشند، این توصیه یک اصل مهم در طب ایرانی نیز هست، چرا که این مورد هم موجب سبکی می‌شود و هم اینکه فرصت مناسب برای هضم غذا در اختیار معده قرار می‌گیرد، همچنین از برخی بیماری‌های گوارشی نیز پیشگیری می‌کند.
انتهای پیام
captcha