کد خبر: 3831113
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳

فعالیت ۵۲ گروه جهادی در ساوجبلاغ

گروه اجتماعی ــ رئیس بسیج سازندگی شهرستان ساوجبلاغ گفت: ۵۲ گروه جهادی ثبت شده در این شهرستان فعال هستند که در داخل و خارج از استان خدمت‌رسانی می‌کنند.

فعالیت 52 گروه جهادی در ساوجبلاغ

ابراهیم اسحاقی، رئیس بسیج سازندگی ساوجبلاغ در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از فعالیت 52 گروه جهادی در این شهرستان خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری نیز ۲۰ گروه دیگر به ثبت می‌رسند.

وی افزود: این گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف همچون پزشکی، درمانی، معیشتی، عمرانی، فرهنگی و ... فعالیت می‌کنند و در سال جاری این گروه‌ها به سه استان سیل‌زده اعزام شده‌اند.

اسحاقی اضافه کرد: همچنین ۲۰ کامیون کمک‌های مردمی که از بخش‌های مختلف شهرستان جمع‌آوری شده بود به استان‌های سیل‌زده ارسال شده است.

وی به بازگشت گروه جهادی «ابراهیم هادی» از شهر ملاثانی در استان خوزستان اشاره کرد و افزود: این گروه جهادی برای تعمیر منازل سیل‌زدگان به روستای چم خزام دو اعزام شده و ۱۰ روز در این منطقه فعالیت کردند.

رئیس بسیج سازندگی شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: اهالی روستای چم خزام دو علاوه بر اینکه از فقر مادی زیادی رنج می‌برند دارای فقر فرهنگی نیز هستند و شغل بیشتر مردم این روستا دامداری و کشاورزی است.

وی اضافه کرد: این روستا بین دو رود قرار دارد و پل دسترسی به آن در اثر سیل از بین رفته و ارتش اقدام به ایجاد یک پل شناور به جای پل قبلی کرده است اما فقط ماشین‌های سبک می‌توانند از روی آن عبور کنند.

این مقام مسئول گفت: جهادگران ابراهیم هادی برای انتقال مصالح یک راه روستایی از داخل زمین‌های کشاورزی و با کمک اهالی ایجاد کردند.

وی ابرازکرد: گروه جهادی ابراهیم هادی در طول حدود ۱۰ روز حضور خود در این روستا کار تعمیرات چهار خانه روستایی را به پایان رساند و کار بعدی این گروه ساخت یک خانه برای یکی از سادات این روستا است.

اسحاقی گفت: برای ساخت این خانه به حدود ۵۰۰ میلیون ریال نیاز داریم که برای جمع‌آوری این پول دست یاری به سوی خیرین و مردم استان البرز دراز می‌کنیم.

وی در پایان به دیگر اقدامات بسیج سازندگی شهرستان ساوجبلاغ در سال جاری اشاره کرد و افزود: بازسازی هفت خانه محرومان در چهارباغ، تکمیل ساخت خانه مادر شهید، توزیع اقلام معیشتی، بازسازی مسجد علی النقی(ع) در هشتگرد، بازسازی مسجد محمدرسول الله(ص) قاسم آباد، ساخت یادمان مزار شهید الیاسی و ... از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام

captcha