کد خبر: 3834537
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳

نمایشنامه‌خوانی با موضوع شهید همت برگزار می‌شود

گروه هنر ــ نمایشنامه‌خوانی «لیلی مجنون مجنون لیلی» با موضوع شهید محمدابراهیم همت در تماشاخانه سرو خوانش می‌شود.

نمایشنامه‌خوانی با موضوع شهید محمد‌ابراهیم همت برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس؛ نمایشنامه «لیلی مجنون مجنون لیلی» اثر نصرالله قادری به کارگردانی محمد هاشم‌زاده در تماشاخانه سرو انجمن تئاترانقلاب و دفاع مقدس تا ۲۵ مرداد اجرا می‌شود.

سوده امیرخانی، زکریا ایازی و میثم باقری کاهکش، خوانشگران این نمایشنامه‌خوانی هستند و مرتضی میرباقری نیز موسیقی این اثر را برعهده دارد.

این برنامه از ساعت ۱۹ در تماشاخانه سرو انجمن تئاترانقلاب و دفاع مقدس واقع در خیابان آیت الله طالقانی جنب ایستگاه مترو طالقانی و نرسیده به تقاطع خیابان مفتح پذیرای عموم علاقه‌مندان خواهد بود و ورود برای عموم رایگان و آزاد است.

انتهای پیام

captcha