کد خبر: 3840719
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۰

تحلیل جنگ اقتصادی آمریکا در مستند «بی‌اثر شدن تحریم‌های ضد ایرانی»

گروه هنر ــ «بی‌اثر شدن تحریم‌های ضد ایرانی» عنوان مستندی است که موضوع فرسایشی شدن جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش ایکنا، مستند تک‌قسمتی «بی‌اثر شدن تحریم‌های ضد ایرانی» که به تهیه‌کنندگی مهدی عرب در حال تولید است، با اشاره به گذشت بیش از یک سال از خروج آمریکا از برجام و همچنین تلاش‌های مکرر این کشور برای اعمال حداکثری تحریم‌های ضدایرانی به بحث در مورد استفاده آمریکا از تمام گزینه‌های خود برای اعمال فشار بر ایران و تغییر رفتار آن و عدم تأثیر مضاعف آن بر تحریم‌های قبلی می‌پردازد.

این برنامه همچنین به نقد و واکاوی ادبیات علمی موجود پیرامون نقش تحریم به عنوان یک ابزار سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا می‌پردازد که ضمن زیر سؤال بردن موفقیت به کارگیری این ابزار در موارد متعدد، فرضیه «خوگیری اقتصاد‌های هدف در فرایند اعمال تحریم» و بی‌اثر شدن تحریم‌ها را مطرح می‌کنند. این مستند همچنین شرایط اقتصاد ایران را مورد بحث و گفت‌‌وگو قرار می‌دهد که با وجود تحریم‌ها، نه تنها مقاوم است بلکه فرایند رشد را هم دنبال می‌کند.

این مستند به زودی از سیما پخش خواهد شد.
 
انتهای پیام
captcha