کد خبر: 3845571
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴

ترویج فرهنگ شهادت نظام را در مقابل توطئه دشمنان بیمه می‌کند

گروه اجتماعی- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان فردیس با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ شهادت نظام را در مقابل توطئه دشمنان بیمه می‌کند، گفت: در جامعه‌ای که الگوی جامعه فرهنگ عاشورایی و ایثار و شهادت باشد، دشمن پیروز نخواهد بود.

ترویج فرهنگ شهادت نظام را در مقابل توطئه دشمنان بیمه می‌کند

به گزارش ایکنا از البرز، صبح امروز، هفتم مهرماه به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاه شهادت در شهرستان فردیس افتتاح شد.
حبیب سلیمانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فردیس در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: برپایی این نمایشگاه نقش بسیار موثری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان مهم ترین عامل خنثی‌کننده شبیخون فرهنگی دشمنان اسلام، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت جامعه را در مقابل توطئه‌های دشمنان بیمه می کند، افزود: در جامعه‌ای که الگوی جامعه فرهنگ عاشورایی و ایثار و شهادت باشد، دشمن پیروز نخواهد بود.
وی افزود: معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان فردیس نیز با حضور فعال در این رویداد فرهنگی در راستای آشنایی بیشتر جامعه هدف با جانفشانی‌های شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و همچنین شهدای عرصه نظم و امنیت کشور به برپایی غرفه اقدام کرده است.
وی در پایان ضمن اشاره به اینکه کارشناسان پلیس آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه خانواده، فضای مجازی، پیشگیری از سوءمصرف مواد مخدر و... به بازدیدکنندگان هستند، گفت: این نمایشگاه تا نهم مهرماه پذیرای دانش‌آموزان و عموم شهروندان خواهد بود.
انتهای پیام

captcha