
پرویز شیخ طادی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با
ایکنا درباره جدیدترین اثرش چنین اطلاع رسانی کرد: «کافه فرانس» عنوان سریالی تاریخی است که خلاصه داستان آن را برای تصویب به سیما پیشنهاد دادهام. این سریال قرار است به اتفاقات تهران در دهه ۳۰ بپردازد.
وی افزود: کافه فرانس در صورت تصویب یک سریال ۳۰ قسمتی خواهد بود که فیلمنامه آن را خودم خواهم نوشت، البته مراحل تحقیقاتی این مجموعه را آغاز شده است تا اطلاعات لازم برای تولید این اثر فراهم باشد. این سریال قرار است در شهرک سینمایی غزالی جلوی دوربین رود.
شیخطادی درباره قصه کافه فرانس گفت: در دهه ۳۰ ایران آبستن اتفاقات بسیار بوده است که کودتای ۲۸ مرداد تنها یکی از آن رخدادهاست. این سریال سعی دارد به بسیاری از پرسشهای مطرح شده در این زمینه این دوره تاریخی پاسخ دهد.
این فیلمساز گفت: حزب توده در دهه ۳۰ قدرت بسیاری در کشور داشت، اما عموماً در آثار نمایشی ریشههای این جریان بررسی نشده است. کافه فرانس قصد دارد میزان وابستگی حزب توده را به شوروی کمونیستی تا حدی نشان دهد.
انتهای پیام